2777
2789
عنوان

حرکات جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 20 پست
١٦ هفته  ولي بسته به شخصيت نينيتون و چربي شكمي متفاوته فقط استرس نداشته باش استرس حركت نينيت ر ...

میشه بگی حرکاتش چجوره من مثلا یهو انگار یکی ضربه کوچولو میزنه به شکمم گاهی فقط همون یه ضربست گاهیم چند تا پشت سر هم واسه همین تشخیصش واسم سخته

میدونی آخه وقتی تکون میخوره یه حس اطمینان داری که سالمه ولی این جوری انگار از همه چیش بی خبرم

منم میگفتم نکنه حرکت نمیکنه بلایی سرش اومده خدایی نکرده زنده نباشه. ولی از هر کی پرسیدم گفتن از 6 ماه ب بعد میفهمی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کم کم متوجه میشی. سعی کن یخ روی شکمت ماساژ بدی چون بچه ب سردی عکس العمل نشون میده. یا اب پرتقا ...

آره یبار شربت سکنجبین خوردم خیلی شیرین بود بعد همینطور به پهلو بودم تو شکمم یجوری شد حالا نمی‌دونم همونه یا نه ولی شاید هرچند روز یبار این اتفاق میفته

میشه بگی حرکاتش چجوره من مثلا یهو انگار یکی ضربه کوچولو میزنه به شکمم گاهی فقط همون یه ضربست گاهیم چ ...

اولش كه من انگار يه حباب تو دلم تكون خورد 

ولي اولا تا اخر ٢٤ هفته در حد همون لغزش و ضربس 

بعدش يواش يواش حركت ش رو متوجه ميشيد 

آره یبار شربت سکنجبین خوردم خیلی شیرین بود بعد همینطور به پهلو بودم تو شکمم یجوری شد حالا نمی‌دونم ه ...

اره همونه. ولی زیاده روی نکن ک دیابت بارداری بگیری. بیشترم ابمیوه های طبیعی بخور 

شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر