جوجه_73 مدیر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 3696 عنوان حرکات جنین | مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 20 پست من بیست هفتمه خانوما ولی هنوز تکونای جنینمو حس نمیکنم چند روز پیش یه چیزایی حس کردم که اونم مطمئن نیستم نی نی بوده یا نه.شما از کی حس کردین 1398/04/01 | 11:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجه_73 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 3696 ١٦ هفته ولي بسته به شخصيت نينيتون و چربي شكمي متفاوته فقط استرس نداشته باش استرس حركت نينيت ر ... میشه بگی حرکاتش چجوره من مثلا یهو انگار یکی ضربه کوچولو میزنه به شکمم گاهی فقط همون یه ضربست گاهیم چند تا پشت سر هم واسه همین تشخیصش واسم سخته
venulis عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 578 میدونی آخه وقتی تکون میخوره یه حس اطمینان داری که سالمه ولی این جوری انگار از همه چیش بی خبرم منم میگفتم نکنه حرکت نمیکنه بلایی سرش اومده خدایی نکرده زنده نباشه. ولی از هر کی پرسیدم گفتن از 6 ماه ب بعد میفهمی.
جوجه_73 مدیر استارتر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 3696 عزیزم کم کم متوجه میشی. سعی کن یخ روی شکمت ماساژ بدی چون بچه ب سردی عکس العمل نشون میده. یا اب پرتقا ... آره یبار شربت سکنجبین خوردم خیلی شیرین بود بعد همینطور به پهلو بودم تو شکمم یجوری شد حالا نمیدونم همونه یا نه ولی شاید هرچند روز یبار این اتفاق میفته
مامانحسنا عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 2762 میشه بگی حرکاتش چجوره من مثلا یهو انگار یکی ضربه کوچولو میزنه به شکمم گاهی فقط همون یه ضربست گاهیم چ ... اولش كه من انگار يه حباب تو دلم تكون خورد ولي اولا تا اخر ٢٤ هفته در حد همون لغزش و ضربس بعدش يواش يواش حركت ش رو متوجه ميشيد
nafaeaghamoonam عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 1426 آره یبار شربت سکنجبین خوردم خیلی شیرین بود بعد همینطور به پهلو بودم تو شکمم یجوری شد حالا نمیدونم ه ... اره همونه. ولی زیاده روی نکن ک دیابت بارداری بگیری. بیشترم ابمیوه های طبیعی بخور شازده کوچولو:چیکار کنم هیچ وقت ترکم نکنه؟ روباه:ازهمه حرفاش اسکرین شات بگیر