2777
2789
عنوان

نظر همتونو دوست دارم بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 52 پست
خو فعلا ک هیچ نمیشه گف،بذا همسرت بیاد،بعد تو نستی گوشیشو ببین اگه فقط شِر کردن یه پیام باشه ک طوری ن ...

اره باشگاهش دو كوچه بالاتره

تا حالا خانومه رو نديدم اما تو پروفايل عكساش ديدمش

تبليغ باشگاهشم بود

مرسي عزيزم نظر خودم بيشتر همينه اما ميخوام مطمئن بشم فقط اميدوارم بتونم جلوي خودمو بگيرم تا قبل ا ...

نپرس عزیزم یک لحظه خودتو بذار جاش ببین چقدر بهت برمیخوره 

اگر جیزی نباشه خیلی ناراحت میشه دلش میشکنه

تا حالا ده ساله چیزی ندیدی اگر چیزی باشه ماه هیچوقت پشت ابر نمیمونه بالاخره میفهمی با عجله کردن بیشتر قبح قضیه میریزه و ممکن هم هست اصلا چیزی نفهمی

اگرم چیزی نباشه که با عجله کردن بیشتر زندگیتو و ارامشتو خراب میکنی

پس خونسرد باش فکرای بد نکن آروم باش

بذار شوهره بیاد وقتی اومد بعد که رفت حمام یا استراحت کرد به بهانه اهنگ گوش دادن عکس دیدن فیلم دیدن

یا اصلا گوشی خودت خاموش شده مثلا میخوای با گوشی اون کار کنی عکسی فیلمی چیزی ببینی گوشیش و وردار بعدم چک کن تا خیال خودت راحت بشه

حتی چیزی هم ندیدی خیلی معمولی سوال کن راستی عزیزم تو با خانم فلانی صحبت میکنی ؟ یا دیدیش 

خیلی معمولی گفت چرا و‌چطور‌بگو اخه پیامی که چند وقت پیش فرستادی ای دی ایشونه

نگو رفتم پیگیری کردم بگو ای دی شو‌‌‌داشتم تعجب کردم تو گروهی عضوی باهمین این پیامو از کجا اوردی و...

میتونی عکس العملشو بسنجی 

با اصلا اینارو نگو بگو این پیامو از کدوم‌کانال برداشتی و ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اومد بگو راستی تو چه گروه هایی عضوی ببینم اگه خوبه منم عصو کن حوصله ام سر میره خونه بعد اگه جوا ...

من اگه چيز منفي ببينم جدا ميشم

اما اصصصلا رو گوشيش حساس نيستا

نه رمز نه هيچي خيلي وقتام جا گذاشتدش

واقعا؟ مشكوك نميشدي؟!

نه از یه طرف  بهش اعتماد دارم از طرف دیگه حتی اگه مورد خاصی باشه اصلا شرایط طلاق ندارم و اگه هم بخوام بروش بیارم و بدونه که میدونم و طلاق نمیگیرم روش باز میشه و قبح قضبه از بین میره

توکلم به خداست
نپرس عزیزم یک لحظه خودتو بذار جاش ببین چقدر بهت برمیخوره  اگر جیزی نباشه خیلی ناراحت میشه دلش ...

اره خودم موافق نيستم مستقيم بپرسم چون به قول شما قبح قضيه ميريزه وقتي ببينه اينقدر راحت ميپرسم يا دور از جون چيزي باشه اون كه ممياد بگه اررره هست

واسه همين ميگم اول مطمئن بشم تو يه گروه مشترك اين پيامو ديده و فرستاده

اينجا مطرح كردم گفتم شايد كسي بدونه چجوري ميشه مطمئن تر شد

نه از یه طرف  بهش اعتماد دارم از طرف دیگه حتی اگه مورد خاصی باشه اصلا شرایط طلاق ندارم و اگه هم ...

خب مطمئن باش الكي اين اعتمادو نداري

انشالا هيچوقتم از اعتمادت پشيمون نميشي

اما من ذاتا نميتونم صد در صد به كسي اطمينان كنم

هيچوقت

هيچي نيست عزيزم هيچي ، نه خودتو ازار بده نه به نظر اون كاربري گوش كن كه گفت بگو خانم مورد داره بدتر توجه شوهرتو بهش جلب ميكني تنها كاري كه ميكني اينه يه كم رو رفتارا شوهرت دقت كن همين اونم نه با ديد شك الكي زندگيتو به خودت زهرنكن 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️