2777
2789
عنوان

نظر همتونو دوست دارم بدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 52 پست

منم شوهرم خیلی پیاما برام فوروارد میکنه که اسم طرف خانمه ولی مستقیم از اون فرد دریافت نکرده مثلا من الان یک پیامی برای یک گروه میفرستم اون گروه‌میاین هرکدوم تو گروههای دیگه همون پیامو‌فوروارد میکنن همینطور دست به دست میشه ولی نویسنده اصلی پیام خود من هستم و ای دی من نوشته شده تو فوروارد ها هست ولی من فقط به گروه خودم فرستادم به بقیه نفرستادم بقیه‌با واسطه گرفتن و من که نویسنده اصلی پیام هستم اصلا خبر ندارم کی دیگ پیامو‌گرفته

هرچند اینکه این فرد برای شما اشناست‌بله یکم جای شک داره که مستقبم از خود فرد گرفتن 

ولیکن درکل اینم‌در نظر بگیرین که ممکنه از کانال یا گروهی فوروارد کرده باشن که قبلا از اون فرد گرفتن و اصلا ارتباط مستقیمی وجود نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حواسم هست

افرین

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
نه حواسم هست

راستی شات گرفتی از پیامش و پروفایل زنه میبینی میره پیامو پاک میکنه شوهرت

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
منم شوهرم خیلی پیاما برام فوروارد میکنه که اسم طرف خانمه ولی مستقیم از اون فرد دریافت نکرده مثلا من ...

مرسي عزيزم

نظر خودم بيشتر همينه

اما ميخوام مطمئن بشم

فقط اميدوارم بتونم جلوي خودمو بگيرم تا قبل اينكه برگرده چيزي نپرسم

خو فعلا ک هیچ نمیشه گف،بذا همسرت بیاد،بعد تو نستی گوشیشو ببین اگه فقط شِر کردن یه پیام باشه ک طوری نیس،اما عجیبه ک اینقد خانومه نزدیکه بهتون مطمئنی ،همون خانومه؟شاید تشابه اسمی هس؟عکسش دیدی شناختی؟!

ان شا الله ک اینطور نیس،حساس نشو عزیزم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

وقتی اومد بگو راستی تو چه گروه هایی عضوی ببینم اگه خوبه منم عصو کن حوصله ام سر میره خونه بعد اگه جواب گرفتی که هیچ اگه نگرفتی بگو میخوام برم باشگاه بعد همون باشگاه خانمه رو بگو ببین واکنشش چیه بعد برو باشگاه ببین چی پیش میاد رفتار اون خانم رفتار همسرت همه رو زیر نظر بگیر بعد بیا خونه از باشگاه و بچه ها صحبت کن بعد کم کم حرفو بکش درباره اون خانمه بگو زن خوبی نیست مورد داره بچه ها میگن با مردهای متاهل دوست میشه و...بگو دیرم اومدن در باشگاه بوردنش ولی جوری بگو که شک نکنه یهویی هم اینکارو نکن ببین واکنشش چیه خیلی وقتها اگه بهش حسی هم داشته باشه با این حرفها کلا نظرش درباره اش عوض میشه

البته اگه میخوای دریاره این موضوع کنجکاوی کنی یه پیشنهاد بهت میدم اگه نمیتونی در صورتی که چیز منفی ازش پیدا کردی  به هر دلیلی ازش جدا بشی اعصاب خودتو خورد نکن و کلا ندید بگیر 

پيامش تو گروهه نياز به شات نداره

خوب میتونه حذف دو طرفه کنه عزیزم 😊

اگه حذف كنه يعني چيزي بوده كه حذف كرده

من خیلی بعید میدونم پیام مربوط به پی وی باشه 

چون انقدی حواسش میشه که با فوروارد اسمی نفرسته

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘