2777
2789
عنوان

آمپول فشار...خواهش میکنم بیاید

554 بازدید | 6 پست

سلام،خواهرم جنینش مشکل داشت مرده تو شکمش تو هفته 18الان بیمارستان میخواد با امپول فشار سقط کنه براش چن ساعت بعد تزریق بچه سقط میشه؟خواهش میکنم کسایی ک می‌دونن راهنمایی کنن نگرانشم،ممکن اصلا با امپول سقط نشه

من با آمپول فشار زایمان کردم ۷ساعت بعد تزریق دنیا اومد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

نمیدونم چقدد طول میکشه ولی اگه با امپول کامل سقط بشه که هیچ اگه کامل نشه کورتاز میکنن

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان