2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عزیزم ازشش ماهگی تاالان به پهلو که می خوابم هیچ طاق باز نمی خوابم تازه الان که ماه نهم هریک ساعت ...

بینم حتما باید هریکساعت جابجا کنی خودتو ؟ اگه یکی خوابش برد چی؟ چیزی نمیشه که 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من عزیزم ازشش ماهگی تاالان به پهلو که می خوابم هیچ طاق باز نمی خوابم تازه الان که ماه نهم هریک ساعت ...

شما خدارووووشکررررر ک داری راحت میشی مامانیییی😋😋😋

نه عزیزم من چون پاهام خواب میره هریک ساعت خودمو جابه جامیکنم ازبابت شرایط سختم میگم وگرنه اصلا کاری ...

اهان. یعنی ی بنده خدایی یهو چندساعت اونجوری خوابش برد مشکلی نیست پس. مرسی.

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
آره دقیقا میگم ب همسرم شیکمم براش کوچیکه😅😅

😂😂😂😂😂 از این‌نگرانیا همه دارن . من اینقد شکمم بررگ شده بود که پاهامو نمیدیدم وقتی راه میرفتم خخخخخخخخ هرکی منو میدید میگفت دوقلو داری😂😂😂😂😂