2777
2789
عنوان

ساراجون هستم

216 بازدید | 22 پست

لطفا تاپیک پربازدیدمو گزارش بزنین ممنون میشم

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

خانما اعلام همکاری کنین ببینم چنتا میخوره عزیزان

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

برای چی وقتی کسی پر بازدید میشه میخواد که براش گزارش بزنن؟🤔

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای چی وقتی کسی پر بازدید میشه میخواد که براش گزارش بزنن؟🤔

برای اینکه خیلی شلوغ میشه دائم باید جواب داد و پیشنهادای دوستی عجیب غریب هم زیاد میشه عزیزم

برای اینکه خیلی شلوغ میشه دائم باید جواب داد و پیشنهادای دوستی عجیب غریب هم زیاد میشه عزیزم

واقعا؟! من یه بار رفتم تو باربزدیدا... ولی نمیدونم چرا همچین اتفاقی نیفتاد🤔😲

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
خو جواب سوالمو که بده☹😥

برای امضات صلوات فرستادم ایشالله که هرچی میخوای بشه

واقعا؟! من یه بار رفتم تو باربزدیدا... ولی نمیدونم چرا همچین اتفاقی نیفتاد🤔😲

موضوعش چی بود

برای امضات صلوات فرستادم ایشالله که هرچی میخوای بشه

ممنون دوست عزیز☺

الان برا تاپیکت گزارش میزنم

لطف میکنی عزیزم