2777
2789
عنوان

🧚‍♀️فرصت مناسب💜

175 بازدید | 13 پست

‏قابل توجه دوستانی که برای شروع یه کار همواره دنبال "فرصت مناسب" می گردن، فردا (شنبه ۱ تیر) هم اول هفته ست، هم اول ماهه، و هم اول فصل، فردا شروع نکردی به نظرم دیگه نکن!

____

پ .ن : هر روز زندگی یه شروع دوبارست و میتونیم به سوی موفقیت پیش بریم💪 این متن بیشتر جنبه ی فان داشت ولی امروز هم وقت خوبی برای یه شروع جدید و دنبال کردن رویاهاس🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلمین💛🌻

منظورت فردا ینی امروز دیگ😐

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
نه ۹صبح و میگه الان که سر صبحه همه خوابن چ تغییری چه کشکی 

تو هنوز نترکیدی😰

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
نه بابا برام گزارش نزدن

خو همون ک گفتم ب نی نی یار بگو ساعت ۹میاد خودت کاربری مسدود کنه باز دوباره بیا