2821
2789
با آب هم میشه ناشتا یه قاشق مربا خوری فک کنم عطاربه شوهرم گفت 

اهان.مرسی عزیزم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بابا واقعا راسته من نمیخوام بزرگ شن ...😟😟

مادرشوهر دوستم واسه لاغری استفاده کرد,بعد دوماه یدفه سینه هاش دو سایز بزرگ شد,بنده خدا خیلی هم چاق بود و سایزش بزرگم بود ,میخواست بره دکتر ک متوجه شد بخاطر کتانه.

وااااااقعاااااا؟؟؟؟چرااا

مادرشوهر دوستم بخاطر لاغری استفاده کرد, 105 کیلو بود ,سینه هاشم خیلی بزرگ بود. بعد دوماه متوجه شد ک سینه هاش بزرگتر شدن,بنده خدا اینقدر ترسیده بود ک میخواست بره دکتر ,بعدش متوجه شد ک بخاطر تخم کتانه

ترس ندارع گلم گیاهیه و عوارض جانبی نداره عروس عموم یه مدت خورد واقعا لاغر شده بود ولی در کنارش پیاده ...

سلام عزيزم

تخم کتان راسته ميگن پريودو بهم ميزنه؟ و باعث تنبلي تخمدان ميشه؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
مادرشوهر دوستم بخاطر لاغری استفاده کرد, 105 کیلو بود ,سینه هاشم خیلی بزرگ بود. بعد دوماه متوجه شد ک ...

واي جدي؟ وقتي قطع کنه سينه کوچيک ميشه دوباره؟

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز