2789
ترس ندارع گلم گیاهیه و عوارض جانبی نداره عروس عموم یه مدت خورد واقعا لاغر شده بود ولی در کنارش پیاده ...

واقعا نتیجه داد روحیه گرفتم پباده روی برام سخته شاید تو خونه ورزش کردم بچه کوچیک دارم 

اره گلم موقع شستنش اذیت میشی میچسپه به صورتت. منو اون موقع مورد لطفت قرار ندیا😂😂😂به زحمت پاک می ...

خوب دیگه عوضش خوشگل میشم دعاتم میکنم فدات آخه زیاد وقت نمیکنم به صورتم برسم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا نتیجه داد روحیه گرفتم پباده روی برام سخته شاید تو خونه ورزش کردم بچه کوچیک دارم 

اخی عزیزم تو خونه هم میتونی ورزش کنی حلقه و دراز نشست عالیه

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
مرسی 👏🏼همین کارو میکنم طناب میخوام بیارم بزنم میگن خوبه 

طناب که حرف ندارع من زیاد میزدم هم قدم بلند شد هم لاغر بودم الان چن سالی هست نزدم

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
ولی مواظب باش ک سینه هاات حداقل دوسایز بزرگ میشه

چه خوب،یعنی هم بدنو لاغر میکنه هم همزمان سینه رو بزرگ میکنه؟

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

والا اگه اینجوری باشه خانوما هجوم میبرن سمت تخم کتان لاغر کنه سینه هارو هم بزرگ خخخخخ

آره واقعا،من که شدیدا بهش احتیاج دارم

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

عزیزم پودرش کن با ماست بخور چربی رو اب میکنه ولی چون اب بدن را میکشه برای اینکه پوستت چروک نشه اب زی ...

گلم حتما باید با ماست خرده بشه اخه من ماست نمیتونم بخورم ؟با اب میشه

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...