2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوری لینک تاپیکم بردارم

من خودمم بلدم نیستم چطور لینک برمیدارن. فقط عنوان تایپیکمو میگم و میگم فلان تایپیکمو با فلان عنوانو حدف کنن. میخوایم زیر همون تایپیک تگشون کن بگو این تایپیکمو حذف کنید

😊
چ جوری لینک تاپیکم بردارم

رفتم بخاطرت یاد گرفتم! بزن رو قسمت زرد اون تایپیک بعد چند ثانیه نگه دار چند تا گزینه برات میاره که یکیش کپی کردن پیونده بزن روش لینک ان تایپک ذخیره میشه تو گوشیت حالا هرجا خواستی استفاده کنی مثل همینجایی که نظر مینویسیم باز بزن رو همین جایی که داری مینویسی چند ثانیه نگهدار گزینه الصاق رو میبینی بزن رو الصاق. اگه گوشیت انگلیسیه بجای کپی کردن پیوند مینویسه copy link و به جای الصاق مینویسه paste

😊
رفتم بخاطرت یاد گرفتم! بزن رو قسمت زرد اون تایپیک بعد چند ثانیه نگه دار چند تا گزینه برات میاره که ی ...

مرسی مهربونم😘😘

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
خواهش میکنم. شیر مادرت فقط این عکس پروفایلتو عوض کن ادم فکر میکنه جن دیده.اصن ما هیچ، شاید زن باردار ...

خخخ باشه اخه عکس دیگ ندارم بزارم😄

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
خواهش میکنم. شیر مادرت فقط این عکس پروفایلتو عوض کن ادم فکر میکنه جن دیده.اصن ما هیچ، شاید زن باردار ...

بعد همین خانم بخاطر ایروهاش چقدر معروف مشهور شده

بذار بدون عکس باشی مگه چیه! بهتر از اینه والا

چشووم

میخوای معروف بشی شمام؟ مردم سلیقه هاشون عوض شده! هرکی بیشتر خل بازی درآره طرفداراش بیشتره

ن بابا معروف چی،،،هم زندگی خودم جم کنم معروف پیشکش