2821
2789
عنوان

مادر شوهر 🤔🤔🤔

873 بازدید | 10 پست

همیشه به خودم میگفتم مادر من یا همسرم نداره ، هرکسی مادرش براش عزیزه و همه ی آدما خوب و بد دارن .. اما امروز واقعا به این نتیجه رسیدم آدم اگه ذاتش خراب باشه هیچکاریش نمیشه کرد ، همیشه احترام مادرشوهرمو نگه داشتم هیچ وقت جوابشو ندادم با اینکه همیشه همسرم گفته اشتباه میکنم و جای منم جواب داده 

تا دلتون بخواد بدی دیدم از مادر شوهرم تا دلتون بخواد بهش خوبی کردم چون هیچ وقت نخواستم مثل اون باشم 

اما امروز بعد چند سال جوابشو دادم طوری که میخکوب شده بود به زمین ... کارم نمیگم درست بود اما واقعا حس خوبی دارم .

واقعا چرا بعضی از مادرشوهرا انقدر بد ذات و بدجنس و دروغگو هستند ؟ 

چرا دوست دارند بچه شون بد بخت باشه تا خوشبخت و در آرامش ؟

به من میگه بیا بریم مبل ببینیم میدونه باردارم و رانندگی نمیکنم  ! دوتا پسر بیکار تو خونه داره و ۴ تا ماشین تو پارکینگ ، انقدر بدبخته میگه با ماشین تو بریم منم تحویل نگرفتم کل بیخیال شه رفته به پدرشوهرم گفته اون بیاد بگه که من بگم باشه 

رفتیم یه جای شلوغ و نابود خانم مبل که بخوره تو سرشو ببینه ، یکی زده به گلگیر ماشینم رفته ، دوتا در ماشینم خط افتاده ، انقدر بیشعوره برگشته میگه فدای سرم شده که شده ماشینت ، جای این همه تصادف که شوهرت با ماشین من کرده در 😡😡 یعنی یه آدم چقدر باید بیشعور باشه ؟ باورتون میشه جای شرمندگی خوشحال بود ؟

باورتون میشه همسرم رفته داد و بیداد کرده سرش میگه تقصیر خانم خودته التماس میکرد  با ماشین خودش بریم هزار بار گفتم بیا با ماشین ما بریم خودش قبول نکرد 😂😂😂 

وااای خدا لعنت کنه آدم بد ذات و منم شستم و روفتمش و آویزش کردم برای اولین بار و امدم خونه ... 

شما ها با نادرشوهر بد ذاتتون چیکار میکنید ؟ 

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور 🥰🥰

من راه دورم و یجوری قاعده دوری و دوستی برقراره بینمون و اگه گلایه ای باشه در زمان مناسب ب شوهرم میگم و اونم واکنش تشون میده همین ،کلاا بیخیالی طی میکنم اکثر مواقع

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

همسرتون رفتن داد و بیداد کردن سر مادرشون ؟! 

بهتر نبود  همسرتون  یا خودشون وقت میذاشتن و خانواده شونو میبردن  یا  ب برادرهاشون سفارش میکردن ک اونها زحمت بکشن  ک کار ب اینجا نکشه ؟! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
چی رفتی گفتی

کل حرف های چندساله رو .... 

ایشون ادعا داره آدم مومن و راستگویی هست و جانماز آب میکشه ، منم گفتم شما لازم نیست تا کمر دولا شی خدا رو ستایش کنی که آره منم دارم نماز میخونم نخون اون نمازو یکم بشین جای این کارای الکیک یکم وجدان داشته باشه کمتر دروغ بگو 

کمتر فته بنداز  تو زندگی ما ... کلر از حرفایی که پشت سرم زده بود و کوبیدم تو سرش که میدونم پشت من چیا میگی و گفتی اما باهات خوب رفتار کردم چون من از جنس تو نیستم اما حالو فهمیدم اشتباه کردم خوبی از حد بگذره نادان خیال بد کنه 

نه این خبرا نیست ... ذاتتو درست کن اگه نکنی یکی میشم بدتر از خودت ، پسرتم از خداشه چون دلش از من پر تره ....

به من میگه من حاضرم بمیرم اما دروغ نگم شرمنده خدا و اولادش نشم گفتم خدا بزنه تو کمتر آدم دروغگو و بدذات که دنیاو به لجن کشیدن .... 

کلی مسائل خانوادگی ام بود دونه دونه گفتم داشت از شرمندگی میمرد حیک نمیزد چون همسرم خبر نداشت جلوی همسرم موش شده بود ....

همسرتون رفتن داد و بیداد کردن سر مادرشون ؟!  بهتر نبود  همسرتون  یا خودشون وقت میذاش ...

نه بخاطر ایکنه برادرشون تایم خوابشون بود نمیشد مادرشون بیدارشون کنه چون تنظیماتشون بهم میریخت

استترتر مادر شوهر جماعت نمیشه دل بست  فقط ظاهر رابطه رو داشته باش ، باطنش اصلا مهم نیست

متاسفانه با این خانم نمیشه حتی ظاهر رابطه رو داشت

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز