همیشه به خودم میگفتم مادر من یا همسرم نداره ، هرکسی مادرش براش عزیزه و همه ی آدما خوب و بد دارن .. اما امروز واقعا به این نتیجه رسیدم آدم اگه ذاتش خراب باشه هیچکاریش نمیشه کرد ، همیشه احترام مادرشوهرمو نگه داشتم هیچ وقت جوابشو ندادم با اینکه همیشه همسرم گفته اشتباه میکنم و جای منم جواب داده
تا دلتون بخواد بدی دیدم از مادر شوهرم تا دلتون بخواد بهش خوبی کردم چون هیچ وقت نخواستم مثل اون باشم
اما امروز بعد چند سال جوابشو دادم طوری که میخکوب شده بود به زمین ... کارم نمیگم درست بود اما واقعا حس خوبی دارم .
واقعا چرا بعضی از مادرشوهرا انقدر بد ذات و بدجنس و دروغگو هستند ؟
چرا دوست دارند بچه شون بد بخت باشه تا خوشبخت و در آرامش ؟
به من میگه بیا بریم مبل ببینیم میدونه باردارم و رانندگی نمیکنم ! دوتا پسر بیکار تو خونه داره و ۴ تا ماشین تو پارکینگ ، انقدر بدبخته میگه با ماشین تو بریم منم تحویل نگرفتم کل بیخیال شه رفته به پدرشوهرم گفته اون بیاد بگه که من بگم باشه
رفتیم یه جای شلوغ و نابود خانم مبل که بخوره تو سرشو ببینه ، یکی زده به گلگیر ماشینم رفته ، دوتا در ماشینم خط افتاده ، انقدر بیشعوره برگشته میگه فدای سرم شده که شده ماشینت ، جای این همه تصادف که شوهرت با ماشین من کرده در 😡😡 یعنی یه آدم چقدر باید بیشعور باشه ؟ باورتون میشه جای شرمندگی خوشحال بود ؟
باورتون میشه همسرم رفته داد و بیداد کرده سرش میگه تقصیر خانم خودته التماس میکرد با ماشین خودش بریم هزار بار گفتم بیا با ماشین ما بریم خودش قبول نکرد 😂😂😂
وااای خدا لعنت کنه آدم بد ذات و منم شستم و روفتمش و آویزش کردم برای اولین بار و امدم خونه ...
شما ها با نادرشوهر بد ذاتتون چیکار میکنید ؟