2777
2789
عنوان

کیس ازدواج

360 بازدید | 9 پست

اقایی هستن ک خارج از کشور تحصیل کردن تو انگلیس خانواده متوسط رو ب بالایی داره و خودش زحمت کشیده واسه درس خوندنش واقعا اسمش بهزاده قبل از اشنایی با علی ازم خواست ک ب پیشنهاد ازدواجش فک کنم ولی با این شرط ک میخواد بره و دیگه نیاد الان با گذشت ۴سال   دوباره دیدمش درسش رو تموم کرده و برگشته و دیگه انگلیس براش جذابیت نداره و میگه اونجا جزو افراد فقیر محسوب میشه و با غربت نتونسته کنار بیاد اومده ک بمونه  و این ک روابط ازادی داشته و راجب منم گفته براش مهم نیس حتی بکارت و... و این ک تو ایران اگه بخوای حساب کنی جزو بهترین خانواده ها هستن خودش ک تحصیل کرده اس وحقوق فوق العاده خوبی داره البته ب زودی و پدرش رییسس بانک و مادرش معلمه و برادرشم پزشکه کار خودشم واردات دستگاه های جوان سازی پوست بود الانو نمیدونم  بنظرتون کیس مناسبیه واسه ازدواج؟ من متولد۷۶ و اون۷۳ قیافه معمولی داره ولی بدون اعتماد بنفس

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با موقعیت خانوادش تو ایران که خوبه چجوری تو انگلیس فقیره!

حتما اهل کار و تلاش نیست بنظرم کیس خوبی نیست

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
با موقعیت خانوادش تو ایران که خوبه چجوری تو انگلیس فقیره! حتما اهل کار و تلاش نیست بنظرم کیس خوبی ن ...

خب اونجا دانشجو بوده و هزینه ها ب ریال میره اونور ولی اون باید ب دلار خرج بکنه  سخته خب

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست
خب اونجا دانشجو بوده و هزینه ها ب ریال میره اونور ولی اون باید ب دلار خرج بکنه  سخته خب

بله عزیزم در جریانم اما من اطرافم دارم که نصف موقعیت ایشون تو ایران رو داشتن اتفاقا دانشجو بوده ولی بعد از اتمام درسش الان بسیار موفقه

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
2790
2778
2791
2779
2792