2777
2789
عنوان

از دست شوهرم

627 بازدید | 43 پست

نمی دونم چشه؟؟ دیونه شدم دلم میخواد یک فصل کتکش بزنم ..

سرده باهام، قهر میکنه ، نمیگه چشه!؟؟ به هزار طریق بهش گفتم این رفتارات خوب نیست اما باز روز از نو روزی از نو

من باید برم سمتش حالم از خودم بهم میخوره باید حدس بزنم ...ناراحت باشم انگار نه انگار میره تو خودش و من حالم خوب هم بشه باز به ناراحتیش ادامه میده ...این وسط آدم نمیفهمه چی شده اصن

بگم چته میگه هیچی

اصلا اهل ناز کشیدن نیست هزار تا اخلاق خوب داره اما قهر میکنه نمیدونم زن گرفتم یا شوهر دار شدم

بعضی اوقات کوچکترین حرف و حرکت ناراحتش میکنه ، شدم آدم آهنی که همش باید مراقب رفتارام باشم که آقا قهر نکنه

دلم میخواد بذارم برم برای یه مدت تا بیاد دنبالم تا ببینم جایگاهم کجاس؟؟

چیکار کنم روانی شدم

مگه نمیگن آدما ازدواج مبکنن تا مونس و هم دم پیدا کنن ازدواج من که شد فقط وسیله پز دادن مادرم فقط

سهم من چیه ؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباهت اینه که زن گرفتی جای شوهر

ببخش ها شما مامانش نیستی که رفتار نامناسبش ببخشی

یا حرف دلشو بخونی

وقتی قهره محلش نده عادی زندگی کن و شاد باش

بعد اگه حرفی زد بگو علم غیب ندارم که مشکلی داری حرف بزن

خدایا شکرت هزاربار
شوهر منم اینجوریه یکسره قهر میکنه ناراحت میشه محالم هست نازت و بکشه حتما تو باید بری درستم نمیشن ترب ...

خیلی اعصابم خرد میشه...من اصلا تحمل قهر ندارم اصلا ...باور کن دو دیقه با کسی قهر نمیکنم ..روانی شدم

ناز کن. خودتو لوس کن. لوس باش. دوست من خیلی از این کارا بلده من تازگیا میخوام سعی کنم ازش یاد بگیرم

هر کار بگی کردم از رقصیدن ، لباس ، بچگانه حرف زدن ، ناز و نوازشش کردن هزار تا چیز اما تا تقی به توقی میخوره انگار هیچکار نکردم یه حمال سر کوچه بودم

اشتباهت اینه که زن گرفتی جای شوهر ببخش ها شما مامانش نیستی که رفتار نامناسبش ببخشی یا حرف دلشو بخو ...

کلا ده ، دوازده روز پیشمه بقیش سرکاره ، تحمل چجوری کنم که همین مدت کوتاه هم به قهر بگذره پس چرا ازدواج کردم