2777
2789
عنوان

پلاکت پایین

512 بازدید | 9 پست

پلاکت پایین باشه امکان داره سزارین کنن؟؟ 

تو هفته ۳۲  پلاکتم ۱۱۲ بوده دکتر گفت تا ۸۰ راه داره مشکلی نیست 

حالا میخوام بدونم کسی اینطوری بوده ؟؟؟ سزارین میکنن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=94519518]بله خواهر من پایین بود بهش کورتون تزریق کردن وسز شد البته زایمان دومش بود واولی چون ...

انشالا که مشکلی پیش نمیاد شما استراحت داشته باش وکلا استرس از خودت دور کن ودائم تحت نظر باش دیگه چیزی به زایمانت نمونده خودت رو دائم چک کن 

انشالا که مشکلی پیش نمیاد شما استراحت داشته باش وکلا استرس از خودت دور کن ودائم تحت نظر باش دیگه چیز ...

استرس مگه میشه دور بود 😅

مممنون عزیز..ان شاءالله سلامت باشید

سلام بچه ها من یه خاستگار دارم که ۲۲ سالشه ایشون پلاکت خونشون به طور مادرزادی پایینه و ارثیه هم مادرشون خاهرشون و برادر و حتی برادر زاده هاشونم پایینه پلاکتشون...کسی اینجا میدونه ک آیا پلاکت پایین میتونه دردسر ساز باشه.ایشون تا مدتها پلاکتشون۷۰ هزار بود ثابت بود اما یهو اومد پایین شد ۵۰ هزار بعد شد ده هزار بعد دوباره رف بالا شد ۴۰ هزار شد ۳۰ هزار الانم شده ۲۰ هزار.کسی تجربه داره؟؟اخه من شنیدم. اگ مادرزادی و ارثی باشه مشکلی نیست و هی بالا پایین میشه...اینم بگم ک ایشون حتی علائم هم ندارن...ممنون میشم راهنماییم کنید اخه مسئله ی ازدواجه و ازونجایی ک ایشون واقعا مورد خیلی خوبیه نمیخام از دسش بدم فقط بخاطر پلاکتش میترسم.اینم بگم ک خودم ۲۱ سالمه...ممنون