2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم باید واتساپ اصلی دان کنی برای منم همین بود چون GBیه نوع تقلبه واسه همین برای همه رو مسدود مبکنن که اصلی استفاده کنی فقط کسانی که گوگل پلی ندارن توگوشیشون وورژن قدیمی هستن نمیتونن تشخیص بدن اون رو مسدود نمیکنن گرفتی چیشد؟

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
عزیزم از کجا دانلود کنم این برنامه رو.همه سایتا ورش داشتن.میشه بگی

عزیز الان همش داره میزنه مسدود میشه ارزش نصب کردن نداره همش اعصاب خورد میکنع 

تو نت بزنی دانلود GB watsappمیاره برات

الان برای شما کدوم واتس اپ هس؟؟؟

گلم من واتساپ معمولی نصب کردم اوکیه وکسانی که گوگل پلی ندارن براشون مسدود نمیشه

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
گلم من واتساپ معمولی نصب کردم اوکیه وکسانی که گوگل پلی ندارن براشون مسدود نمیشه

من گوگل پلی ندارم اما مسدود شده بی ریخت وااای چقد خوب بوداااا

این واتساپ معمولی میشه کاریش کرد وقتی آنلاینی نشون نده که داری چت میکنی؟؟

من گوگل پلی ندارم اما مسدود شده بی ریخت وااای چقد خوب بوداااا این واتساپ معمولی میشه کاریش کرد وقتی ...

نمیدونم چون تاحالا این کارو نکردم