2777
2789
فقط خمیردندون بزنیدمنودعاکنید

خمیردندونمو گرون خریدم حیفه😂😂😂شوخی میکنم عزیزم ممنون.هر مارکی باشه ایرانی یا خارجی فرقی نداره؟

یارانه میدن لایک میکنید ؟؟؟؟😑😑😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی چطوری بزنم ؟ نه خیالت راحت 😄😄😄😄

همین الان بروامتحان کن ببین چی میشه

یکم خمیردندون بزن اونجایی که خیلی کثیفه وجرم های خیلی وقت پیش مونده بعدبایه مسواک کهنه یاهمون سیم ظرفشویی بکش روش یکمم اب بزن خیس بشه بعدش میبینی چه راحت وسریع گازت عینه اول میشه

همین الان بروامتحان کن ببین چی میشه یکم خمیردندون بزن اونجایی که خیلی کثیفه وجرم های خیلی وقت پیش م ...

وای دختر عالی بود همه چربیا رو برد یا خدا ممنونم ازت میگم این دسته ها که گازو باز میکنیم چطوری تمیز کنم دختر مرررررسییییییی خدا هرچی میخوای بده بهت 

وای دختر عالی بود همه چربیا رو برد یا خدا ممنونم ازت میگم این دسته ها که گازو باز میکنیم چطوری تمیز ...

فدااات اصلایه چیزعجیبیه همون دقیقه میبره همه چیواینم بگم به هرچیزاستیل مثل ظرفشویی تستر چایی ساز دسته شیرظرفشویی حتی به کفش سفیدیای کفش هم میتونی بزنی سفیدسفیدمیشه به دسته هاشم همون خمیردندون بزن بعدشم وقتی زدی کف کردیکم بمونه بعدبیای پاک کنی بهترتمیزمیشه دیگه نمیخادسفت پاک کنی راحت بایه دستمال میره