2777
2789
آره منم از شوینده استفاده نمیکنم همش جوش شیرین برا گاز بجز چودنا

افرین  کارت درسته ...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
اره منم واسه چودنا  ی راه خل خوب میخوام

تاپیک برنامه و راهکار برای مدیریت کارهای خونه    استارترش Rana24 هست...اونجا  رو سرچ کن بپرس 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم واسه چودنا  ی راه خل خوب میخوام

یکی گف اگ دستگاه ظرفشویی دارید  بذارید داخل دستگاه ظرفشور جرمشون نرم میشه بعد اسکاچ بکشید و...  و شنیدم تو محیط باز داخل پلاستیک بسته امونیاک بذارید چندین ساعت تمیز میشه     استفاده از امونیاک تو محیط بسته مث داخل خونه خطرناکه     البته اینا رو من انجام ندادم  

فدااات اصلایه چیزعجیبیه همون دقیقه میبره همه چیواینم بگم به هرچیزاستیل مثل ظرفشویی تستر چایی ساز دست ...

چ جالب    امتحان میکنم   خداخیرت بده...

سوال دیگه ی ندارید😄😄

اگه تجربه های خوبی داشتی کاش تاپیک جدا میزدی در موردشون ما هم خبر میکردی

فقط دعاکن منوکه یادتون دادم

سلام عزیزم خدا خیرت بده خیلی دعات کردم امتحانام بود گازم وحشتناک کثیف شده بود اصلا ماتم گرفته بودم چطور تمیزش کنم ولی با راه حل تو ،تو ۵ دقیقه در عین ناباوری کل گازم تمیز شد 🤩🤩

ممنون که تجربه خوبت و باهامون در میون گذاشتی انشالله دست به سنگ می زنی طلا بشه و هرچی حاجت داری خدای مهربون بهت بده ، من که اینطور دعات کردم خدایا اون کسی که این و یادم داده حاجت رواش کن الهی آمین 🙌😘😘😘

کلی هم  از حرفت خندیدم گفتی فقط به مادر شوهر خواهر شوهر یاد نده 🤣🤣خدا دلت و شاد کنه کلی خندیدم بهت 

زنده باشی خانم گل ❤❤😘😘😍🌹🌹🌹

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد
اگه تجربه های خوبی داشتی کاش تاپیک جدا میزدی در موردشون ما هم خبر میکردی

دقیقا ای کاش بازم راه حلی اگه بلده یادمون بده 👌🤦‍♀️

سلام عزیزم خدا خیرت بده خیلی دعات کردم امتحانام بود گازم وحشتناک کثیف شده بود اصلا ماتم گرفته بودم چ ...

منظورت تمیز کردن گاز با مسواکه ک ایشون گفت؟؟

سلام عزیزم خدا خیرت بده خیلی دعات کردم امتحانام بود گازم وحشتناک کثیف شده بود اصلا ماتم گرفته بودم چ ...

سلام گلم خواهش میکنم گلم عزیزی واسم بلاخره بایدهمه زنهاراه حل خاص روبلدباشن قربونت برم که دعام کردی خیلی ممنونم ایشاا...شمام هرچی ازخدامیخای بهت بده بازم ممنون دعام کردی 😘😘

منظورت تمیز کردن گاز با مسواکه ک ایشون گفت؟؟

بله عزیزم همون روش تمیز کردن با خمیر دندون گاز من کنار فندک هاش یه جرم مشکی گرفته بود با هرچی می سابیدم پاک نمی شد اصلا ناامید شده بودم از تمیز شدنش که دیدم با خمیر دندون گازم که تمیز شد هیچ اون جرما هم یه سوته رفت خدا خیر به دوستمون  بده 

سلام گلم خواهش میکنم گلم عزیزی واسم بلاخره بایدهمه زنهاراه حل خاص روبلدباشن قربونت برم که دعام کردی ...

سلام به روی ماهت گلم درسته باید هرکسی راه حل هایی بلد باشه منم خیر سرم راه حل بلد بودم برای برق انداختن گاز ولی برای اینجور تمیز کردنش نه راه حلی نداشتم خواهش عزیزم وظیفه ام بود و این دعا کردنه همچنان ادامه داره هر وقت گازم و تمیز کنم یادتم ممنون که بهمون این ترفند و یاد دادی اگه ترفند دیگه ای هم بلدی بگو بهمون گلم 🙏🙏🌹🌹

ممنون از دعای خوبت ممنون که انقده مهربونی 💕💕💕😘😘

بله عزیزم همون روش تمیز کردن با خمیر دندون گاز من کنار فندک هاش یه جرم مشکی گرفته بود با هرچی می ساب ...

حتما امتحان میکنم   قبلا با جوش شیرین پاک میکردم