2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضرری نداره من دو ساله مصرف میکنم برای آلرژی حساسیت کهیر خیلی خوبه ،من بدنم کهیر میزنه ناچارم سیتریزین بخورم ولی برای بعضیا بشدت خواب آوره برای من تاثیر نذاشت اگه دیدید خواب آور بود میتونید لوراتادین مصرف کنید

اللهم عجل لولیک الفرج
من الرژی شدید دارم فوق تخصص آسم وآلرژی دوران بارداربم برام تجویز کرد گفت از بقیه داروهای الرژی بیضرر ...

عزیزم ببخشید شما عوارضی گوارشی مثل تهوع باهاش نگرفتی

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزیزم خواهرم وقتی تهوع و معده درد داره میخوره بهتر میشه 

مطمئنی سیتریزینه؟؟ اخه عوارض سیتریزین میتونه تهوع هم باشه مخصوصا شما ک مستعدی

بعد اینکه اگ کهیر میزنی همش بخاطر بتامتازونایی ک میزدیا

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

ضرری نداره من دو ساله مصرف میکنم برای آلرژی حساسیت کهیر خیلی خوبه ،من بدنم کهیر میزنه ناچارم سیتریزی ...

عزیزم ببخشید میپرسم پس برای کهیر خوبه و برای الرژی درونی و بیرونی و اینکه ایا عوارض گوارش براتون نداشت حالت تهوع و سوزش معده پ اینا

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
مطمئنی سیتریزینه؟؟ اخه عوارض سیتریزین میتونه تهوع هم باشه مخصوصا شما ک مستعدی بعد اینکه اگ کهیر میز ...

عزیزم اره سیتریزین میخوره نه من کهیر نمیزنم ولی الرژی معده دارم انکار اخه دو هفته سیتریزین و بتامتازون زدم و خوردن تونستم غذا بخورم و استفراغ نکردم ولی بعدش دکتر قطع کرد حالم بدتر شد و الان دوباره امشب شروع کردم بخورم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
عزیزم ببخشید میپرسم پس برای کهیر خوبه و برای الرژی درونی و بیرونی و اینکه ایا عوارض گوارش براتون ندا ...

نه هیچکدوم،اصلا اذیت نمیکرد،من که عوارضی ندیدم دوستمم حساسیت داشت سیتریزین میخورد برای اونم مشکلی نبود.

سیتریزین جلو حساسیت و خارش وکهیر وآلرژی رو میگیره

اللهم عجل لولیک الفرج
تو دوران باردی وبعد بارداری بخاطرالرژی شدید میخورد عین اب رولتیش، بی ضرر، فقط خواب اوره، البته واسهم ...

اعان عزیزم پس برای الرژی خوبه میگم عزیزم مشکل گوارشی باهاش به هم نزدی مثل حالت تهوع و اینا سوزش معده و... 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢
نه هیچکدوم،اصلا اذیت نمیکرد،من که عوارضی ندیدم دوستمم حساسیت داشت سیتریزین میخورد برای اونم مشکلی نب ...

اهان عزیزم پس بی ضرر ترین قرصه و مشکلی ایجاد نمیکنهپممنونم 

پیر شدم پیر تو ای جوانی😢