2777
2789
کِی؟چه سالی؟یسال یادمه یهو شل کردن دوباره برگشت به روال قبل متاسفانه.واسه اسممون هم بقیه باید نظر بد ...

واقعا همینطوره، هرکسی حداقل یکبار باید بتونه اسمی که با بی سلیقگی براش انتخاب شده رو تغییر بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم خدیجه خیلی قشنگه 

کاش ما یکم شبیه حضرت خدیجه باشیم 

یکی از اقوام ما ک از دوستان نزدیکم هم هست ۱۸سالشه و دانشجوی پزشکیه ب اسمشم افتخار میکنه 

شیک و باارزش بودن ب طرز فکر و شخصیت فرد بستگی داره نه صرفا اسمش

اسم خدیجه خیلی قشنگه  کاش ما یکم شبیه حضرت خدیجه باشیم  یکی از اقوام ما ک از دوستان نزدی ...

حرف شما بسیار متین 

و این سلیقه ای هست 

من از اسمم خوشم نمیومد 

سلام دوست عزیز منم میخوام اسممو تغییر بدم میشه دقیق توضیح بدین چیکارکردین؟؟🙏

اگه اسمت غیرمذهبی هست از طریق اداره ثبت احوال اقدام کن 

اگه مذهبی هست از طریق دادگاه، برو دفتر خدمات قضایی و دادخواست تغییر اسم بده

مرسی ک جواب میدی؟؟حالا ب نظرت دلیل چی بیارم ک همون باراول قبول کنن میترسم اگه بگم دواسمیم بگه استشهاد جمع کن اونوخ کی حوصله داره،من تنها دلیلی ک دارم اینه ک اسممو خیلی بد صدامیزنن،نمیشکوننااااا اصن ۱۸۰درجه تغییرمیدن،همین کافیه؟؟؟

مرسی ک جواب میدی؟؟حالا ب نظرت دلیل چی بیارم ک همون باراول قبول کنن میترسم اگه بگم دواسمیم بگه استشها ...

مذهبییه؟ 

بگو اسممو دوس ندارم ولی بهتره استشهادیه ببری که رد نشه