2777
2789
سلام عزیزم اسم منم خدیجه هست از طریق ثبت احوال درخواست دادم رد شد درخواستم میخوام فردا برم دفتر قضا ...

منم اسمم خدیجه اس اقدام کردم از ثبت احوال رد شد البته دو سال پیش

😢😢

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🙂
سلام عزیزم اسم منم خدیجه هست از طریق ثبت احوال درخواست دادم رد شد درخواستم میخوام فردا برم دفتر قضا ...

بگو دو اسمه هستم خونه، برا راحتی میخام یه اسم داشته باشم همین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دو اسمه هستم خونه، برا راحتی میخام یه اسم داشته باشم همین

ممنونم، آره توی دادخواستم نوشتم که از کودکی به اسم مستعارم صدام میزنن، توی استشهاد هم چهار نفر امضا کردن، شکایتمو ثبت کردم منتظر هستم نوبت دادگاهم بشه. منتها به چندتا وکیل گفتم میگن قاضی عمرا قبول نمیکنه. کلافه شدم از اینهمه ناامیدی که میدن. چون برام مهمه عوض بشه حتما اسمم. البته من شهرستانم شاید شما تهران هستین سختگیری کمتر باشه.

ممنونم، آره توی دادخواستم نوشتم که از کودکی به اسم مستعارم صدام میزنن، توی استشهاد هم چهار نفر امضا ...

نه ربطی نداره، به اون وکیلها اعتماد نکن، عوض میکنن

وا چرا 

توی متن رای اومده که اسم مناسبیه و در جامعه اسلامی شانیت داره و دلیلی بر تغییرش نمیبینیم!!

گفته اشتهار به اسم دیگه دلیل بر تغییر در شناسنامه نمیشه.

بنظرت توی تجدیدنظر چه ادله ای بیارم که رای بیارم؟

خیلییی بیشتر از این بهش گفتم، خیلی دلایل آوردم  اما انگار به سنگ گفتم

عزیزم من الان ۲۹سالمه و یادمه از مقطع راهنمایی توشهر اصفهان هزارتا دادگاه رفتم عوض نکردن که نکردن شیش سال دیگه دنبالش نرفتم تااینکه مجدد تواجتماع و محیط کار دارم اذیت میشم.خیلی مواقع از ترس نه شنیدن که نمیرم دوباره دنبالش

کِی؟چه سالی؟یسال یادمه یهو شل کردن دوباره برگشت به روال قبل متاسفانه.واسه اسممون هم بقیه باید نظر بد ...

قبل عید دلش میخواست بزاره نگار.نزاشتن بین مهسا و ملیکا و سارا.ملیکا انتخاب کرد

همتای مامانم بودم❤