elahe_banaee مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 154 عنوان لاغری 68 بازدید | 5 پست کسی میدونه قیمت قرص های متفورمین بسته ای چند و اینکه ایا ازاد هم میفروشند یا اینکه باید حتما با نسخه پزشک باشه؟ با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بیخبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️ 1398/03/31 | 21:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریاناآم عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 1601 چرا طبیعی و با ورزش لاغر نمیکنی؟قرصامو عوارض دارن بعضیا با ترکشون دوباره بدتر چاق میشن
نرگسس عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 13855 آزاد میفروشن ارزونه گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
elahe_banaee مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 154 چرا طبیعی و با ورزش لاغر نمیکنی؟ قرصامو عوارض دارن بعضیا با ترکشون دوباره بدتر چاق میشن روند لاغری طبیهی یکم ارومه واسه همین میخام مقرص بخورم و تحقیق کردم دیدیم ببن قرص های لاغری ونوستات و متفورمین اولی برای چربی و دومی برای قند مناسب ترن با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بیخبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️
elahe_banaee مدیر استارتر عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 154 آزاد میفروشن ارزونه ❤️اخه چون برای بیماران دیابتیه گفتم بپرسم ممنون که جواب دادید 🌸🌸🌸✌🏻 با یار به گلزار شدم رهگذریبر گل نظری فکندم از بیخبریدلداربه من گفت که شرمت بادا رخسارمناینجاوتو بر گل نگری#مولانای_جان❤️
نرگسس عضویت: 1396/04/01 تعداد پست: 13855 ❤️اخه چون برای بیماران دیابتیه گفتم بپرسم ممنون که جواب دادید 🌸🌸🌸✌🏻 فدا مدات گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟