2777
2789
عنوان

حق انتخاب

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 24 پست
عزیزم شما مامای همراه بگیر دیگه اجازه نمیده هرکی از راه میرسه اذیتت کنه من همه خاهرشوهرام داشتن خیلی ...

مشکلم اینه نمیخوام اصلا ...اصلا نمیخوام درد بکشم ...که چی بشه ..بچه بیارم که چه گلی به سرم بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام بیمه میده اما اینجا که منم اولویت اول طبیعی هست و خیلیا میگن بمیری سزارین نمیکنن...بی پولی رو بر ...

سعی کن پیاده روی و نرمش های مخصوص بارداری انجام بدی .تو نت سرچ کن زیاده . هیچم نگران نباش و مطمئن باش که قدرتشو داری . حتما در مورد اپیدورال از بیمارستان سوال کن و درخواست بده . خیلی کمک میکنه

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

مشکلم اینه نمیخوام اصلا ...اصلا نمیخوام درد بکشم ...که چی بشه ..بچه بیارم که چه گلی به سرم بزنه

خب عزیزم شما اول باید این مشکلو حل کنی بعد نوع زایمانتو تو از اول بچه نمیخاستی الانم انگار افسردگی گرفتی یکم اروم باش اگه امکانشو داری برو پیش مشاور چون اطرافیانت بنظرم دارن فقط حالتو بدتر میکنن یا اگه شوهرت درکت میکنه بااون حرف بزن

خب عزیزم شما اول باید این مشکلو حل کنی بعد نوع زایمانتو تو از اول بچه نمیخاستی الانم انگار افسردگی گ ...

بچه دوس دارم اما نه به هر قیمتی...کلا یه راه دارم زایمان طبیعی ...فکرشو میکنم حالم بهم میخورم...

ممنونم باهام صحبت کردین 😍😍😍