2777
2789
عنوان

حق انتخاب

133 بازدید | 24 پست

هر چی میگردم و نگاه میکنم و می پرسم و می شنوم فقط به این نتیجه میرسم که اشتباه کردم اصلا باردار شدم...خدا از سر تقصیرات اونایی که هی گفتن باردار نشی طلاقت میدن آبرمون میره بگذره ،،، آدم پدر و مادرش حامیش نباشن باید چه غلطی بکنه آخه...

لعنت به بی پولی

زایمان طبیعی نخوام بکنم چیکار باید بکنم؟؟؟ راهی هست اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه دست کم در یک برهه ای از زندگی تون به این نتیجه رسیدید نباید بخاطر حرف مردم زندگی کرد...
باور کن خیلی ها هستند تا اخر عمرشون فققطططط بخاطر مردم و نظرات اونها زندگی میکنن!

خوبه دست کم در یک برهه ای از زندگی تون به این نتیجه رسیدید نباید بخاطر حرف مردم زندگی کرد... باور کن ...

وقتی آدم خودشو بی پناه میبینه باید چیکار کنه...وقتی هی مادرت اینا تو گوشت میخونن آبرومون میره ..وقتی میبینی دستت به جایی بند نیست باید چیکار کرد

وحشتناکه همه میگن

نه بابا . من که طبیعی بود زایمانم . مشکل مالی هم نداشتم . در واقع با بیمه من سزارین و طبیعی جفتش رایگان بود . خودم طبیعی خواستم با اپیدورال و بسیااار راضی بودم

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

وقتی آدم خودشو بی پناه میبینه باید چیکار کنه...وقتی هی مادرت اینا تو گوشت میخونن آبرومون میره ..وقتی ...

من باشم فقط ارامش و اسایش خودم رو در وهله اول مد نظر دارم عزیزجان.
تو خانواده همه از این حرفا هست... اما منو شما بالاخره یه روز باید تصمیم بگیریم برای خودمون زندگی کنیم نه حرف مردم.. میبینید که الان راضی نیستید از این شرایط. منم یه زمان اینطور بودم ولی دیدم فایده نداره خودم و خواسته هام مهمترن ... از وقتی تصمیم گرفتم به خودم بیشتر از بقیه بها بدم، اسایش و ارامش تو زندگیم بیشتر شده... امیدوارم شرایطت بهتر بشه 

عزیزم منم میترسم ولی مطمئن باش خداخودش یه چیزی میدونسته که این توانایی رو به خانوما داده شمام ازهفته ...

تو بیمارستان دولتی که میگن هر دکتری که شیفتش باشه میاد بالا سرت یه نگاه میکنه اصلا فک نکنم اپیدورال بدونن چیه

نه بابا عزیزم این همه زن تو عالم زایمان طبیعی کردن. زایمان یه فرایند خیلی طبیعیه. الگی جو میدن و کلا ...

مادرشوهرم گفت خواهرام میگن هر جا نت نگاه میکنم میگن...طبیعت اجباریه

تو بیمارستان دولتی که میگن هر دکتری که شیفتش باشه میاد بالا سرت یه نگاه میکنه اصلا فک نکنم اپیدورال ...

عزیزم شما مامای همراه بگیر دیگه اجازه نمیده هرکی از راه میرسه اذیتت کنه من همه خاهرشوهرام داشتن خیلی کمکشون کردقبل زایمانم کلی گرزش بهشون داد راحت زایمان کردن خداروشکر توطول حاملگی هم سوالی داشته باشی میتونی بهش زنگ بزنی

نه بابا . من که طبیعی بود زایمانم . مشکل مالی هم نداشتم . در واقع با بیمه من سزارین و طبیعی جفتش رای ...

مام بیمه میده اما اینجا که منم اولویت اول طبیعی هست و خیلیا میگن بمیری سزارین نمیکنن...بی پولی رو برا باردار نشم طلاقم میدن بعدش باید آویزون دیگران باشم گفتم