2777
2789
عنوان

ی لحظه لطفا 💙😘

114 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من ی ارباب رجوع خانم داشتم خیلی باهاش خوب بودم و اینا بعد دوسه سال از اون جا انتقالی گرفتم رفتم ی جا دیگ حدود چن ماهی زنگ میزد و میگفت دلش تنک شده و از این حرفا یبار سربسته گف ی داداش داره الکی ب بهانه اینک داداشش منو ببینه میگفت بیا ببینمت. داداشش مهندس شرکت نفت بود . از طرفی دختر داییش همکارم بود جای مادر من بود زنک زد بهم قسمم داد گریه میکرد ک عروس اینا نشی بدبختت میکنن. مطمعنم خانمه راس میگفت . خلاصه خانمه بعد کلی دکش میکردم امروز ادرس خونمون پیدا کرد با خانوادش پا شدن اومدن دم در وااای خو جمعه هم بود منم تعطیل شلخته بودم ایفون زدن اصلا جا خوردم خیلی سرد برخورد کردم خییییلی . اصلا تحویل نگرفتم بنظرتون کار بدی کردم؟ بخدا اک بابام میدید ای همه خانم و اقا دم درن حتما ی دعوایی با من میشد ک تو ی سر سری باهاشون داری. شانس اوردم تنها خونه بودم . هیچ تعارفی هم نکردم بیان بالا خودشون متوجه برخورد بدم شدن. حالا ب نظرتون رفتار سردم زشت بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خوب کاری کردی

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

نه، کار اونا زشت بوده‌. یا خیلی بی فرهنگن که بدون اطلاع قبلی رفتن خونه ی غریبه، یا یه کَکی تو کلاهشون هست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بدون هماهنگی اومدن خاستگاری؟؟؟

خب محترمانه میگفتی خانم لطفا قبلش ز بزنید با پدر و ماددم هماهنگ بکنید اگ ایشون صلاح دیدن تشریف بیارین من الان امادگی پذیرشتون رو ندادم عذر میخوام

هییییچ وقت سر حرف ی نفر ب خوبی ی نفر مطمئن نشو ب بدیشم مطمئن نشو

حالا بیان خاستگاری و ی تحقیقی بکنید و بعد ج رد بدین ک ضرر نکردین

بدون هماهنگی اومدن خاستگاری؟؟؟ خب محترمانه میگفتی خانم لطفا قبلش ز بزنید با پدر و ماددم هماهنگ بکنی ...

اومدن دم در خونمون ک مثلا داداشه ببینه بابای منم حساس خوب ک نبودن. ی ذره تو فکر بودم گفتم سرد رفتار کردم 

اومدن دم در خونمون ک مثلا داداشه ببینه بابای منم حساس خوب ک نبودن. ی ذره تو فکر بودم گفتم سرد رفتار ...

بهر حال احتمال داره مجددا بیان یا باهاتون تماس بگیرن 

اگر تماس گرفت بگو این ش منزلمون تماس بگیرین با بزرگترم هماهنگ بکنید و اجازه بده بیان بد بود ردش کن