2777
2789
عنوان

مامانت کمک

93 بازدید | 14 پست

به بچه دوازده ساله چه کارایی میشه یاد داد ؟ چه کلاسهایی ببریمش

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖
همه کلاسا همه کارا  ماشالله دیگ بزرگ شده

آشپزی هم میشه یاد داد؟

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار خودش انتخاب کنه بهش کلاسی تحمیل نکن 

بچه خواهرمه بچه خودم نیست میخواد ببینه چه کلاسهایی خوبه بعد به خودش بگیم

اره غذای های راحت مثل کته ی گوجه و هویج و انواع دمی ها که نیاز به کشیدن آب برنج نداره و نیمرو پختن مرغ و...

کلاس هم شنا بفرستش خوبه یا ورزش های رزمی

کلاس زبان

....

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
اره غذای های راحت مثل کته ی گوجه و هویج و انواع دمی ها که نیاز به کشیدن آب برنج نداره و نیمرو پختن م ...

زبان و شنا مسلطه ولی آشپزی هیچی بلد نیس

بچه خواهرمه بچه خودم نیست میخواد ببینه چه کلاسهایی خوبه بعد به خودش بگیم

ماشالا ۱۲ سال عاقل شده خودش میدونه چه کلاسایی میتونه بره بپرسید ببینید چی دوست داره 

بچه های ۱۲ ساله اگه پسر باشه احتمال زیاد ورزش دوست داره دخترا کلاسای نقاشی و اینا

ولی موسیقی هر دو میپسندن 

ماشالا ۱۲ سال عاقل شده خودش میدونه چه کلاسایی میتونه بره بپرسید ببینید چی دوست داره  بچه های ۱ ...

دختره

دختره

کلاس نقاشی موسیقی شنا ورزش ویترای عروسک سازی سفالگری  حتی نویسندگی اگه دوست داره .....

من خودم اگه بودم به بچم موسیقی و سفالگری پیشنهاد میکردم خیلی رو شخصیت اثرگذارن 

زبان و شنا مسلطه ولی آشپزی هیچی بلد نیس

پس از این شاخه به اون شاخه نپره! اولویت اولش ادامه دادن زبانش باشه! آشپزی هم به وقتش یاد میگیره! من وقتی نامزد کردم حتی ظرف هم بلد نبودم بشورم چه برسه آشپزی!

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞