2777
2789
عنوان

فریز جنین

204 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم من عمل اندومتریوز در پیش دارم براهمین قبل عمل دکترم گفت که فریز تخمک کنم که کلا ۶ تا تخمک داشتم که ۳ تاش جنین شده .وخیلی نگرانم چون بعد عمل ذخیره تخمدانی پاین میاد از این ورم فقط سه تا تخمک فریز دارم کسی هست شرایطش مثل من باشه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می بخشید شما تایپک زدید راجع به اندومتریوز میخواستم بدونم از کجا متوجه این بیماری شدید ؟ 

من یک هفته پیش از پریودم ، هنگام دفع توی انتهای کمرم  درد داشتم ، الان پری هستم باز هم درد دارم ، اما پریودم دردناک نیست ، به نظرتون از علائم اش هست ؟ 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
می بخشید شما تایپک زدید راجع به اندومتریوز میخواستم بدونم از کجا متوجه این بیماری شدید ؟  من ی ...

من روز اول وسومم دردشدید داشتم موقع دفع مدفوع درد داشتم من یه سال طول کشید تا تشخیص دادن اندومتریوزه سمت چپم کلا درد دارم فک میکردم کلیم کلا سونو شدم تا فهمیدن البته با سونو واژینال

می بخشید شما تایپک زدید راجع به اندومتریوز میخواستم بدونم از کجا متوجه این بیماری شدید ؟  من ی ...

انشالله که برا شما اندو نباشه ولی بهتره هرچه زودتر دکتر مراجعه کنی چون هر چه زودتر بفهمی بهتره

انشالله که برا شما اندو نباشه ولی بهتره هرچه زودتر دکتر مراجعه کنی چون هر چه زودتر بفهمی بهتره

انشاالله  . برای سلامتیت سوره ناس میخونم . امیدوارم این مشکلت رفع بشه 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
انشاالله  . برای سلامتیت سوره ناس میخونم . امیدوارم این مشکلت رفع بشه

مرسی عزیزم قربون مهربونیات بشم من،انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده❤❤

خوشگل خانوما سلام 

واسه درمان اندومتریوز برید یه مرکز پیشرفته با دکترای بسیار عالی به اسم مرکز مام ، یه مرکز مجهز درمان ناباروریه ، دختر خاله م همونجا درمان شد و الان صاحب یه نی نی خوشگله ، منم چند ماهه اونجا میرم و خدایی خیلی راضیم ، انشالله مشکل همه رفع بشه