2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

423 بازدید | 7 پست

سلام بچه های امسال عید صورتم خیلی خوب بود و هیچ جای جوشی نداشت ولی جوشای صورتم از امتحانای خرداد شروع شد و فکر کنم به خاطر استرسه بود الان روزی چند تا جوش روی صورتم میزنه که بعضی هاشون دردناکه و جاشون میمونه دکتر هم رفتم یه محلول ساختنی داده که جوش رو خشک میکنه اما صورتم روز به روز فقط خراب تر میشه چکار کنم؟

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
الان مشکلت جای جوشه یا خودِ جوش؟

جفتش

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لایک کن بخونم😥

شما هم مشکل منو دارید

ببین عزیزم منم مشکل جوش هورمونی و اکنه داشتم...

رفتم پیش ی دکتر خیلی خوب... اون برام کپسول داکسی سایکلین رو داد ک روزی یبار با اب فراوان بخورم

برا جای جوش هم 2تا لایه بردار نوشت...یکیش ایرانی بود خیلییی خوب بود . غروبا باید بزنی و بیست دقیقه بمونه رو صورتت عکسشو میفرستم نه تومنه

یکی دیگه هم فک کنم اسمش رتینوئید بود ک یک شب درمیون باید بزنی

پوستم عالی شد

خانوم وکیل📕⛔

امکان داره این دوتا ماسک به صورت من نسازه و بدتر بشه؟