eli86 مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 398 عنوان چقدر پی پی کنه!!؟؟! | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 20 پست سلام مامانای مهربون.پسر من۱۸روزشه.در روز چقدر باید مدفوع کنه؟دیروز ۲بار کرد.امروز از صبح نکرده.تغذیش با شیر خودم وکمی شیرخشکه.البته بگم خیلی بدسینس وبزور شیر میخوره.از دیروز خداروشکر یکم بهترشده.پوشکش مولفیکس وجذبش بالاست.اداراش همون۴پوشکه. خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼 1398/03/31 | 18:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli86 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 398 ببین گلم بچه ها باتوجه به فاز بدنی خودشون مدفوع میکنن واصلاقابل مقایسه باهم نيستن. مثلا دخترمن هفته ... واقعا؟دخترتون چندوقتشه خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼
eli86 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 398 از يك بار تا ٧ بار طبيعيه سبز و زرد و دون دون هم باشه اوكيه دقیقا همینجوریه. خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼
mar18 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 1826 خدااا😐😢 پی پیه بچرم ما بایدبررسی کنیم😂😐 بااینکہ داستانـ منوبَدنوشتی ولی توهنوزم خدای خوب منی💔
pitcopitco2009 عضویت: 1397/08/29 تعداد پست: 323 واقعا؟دخترتون چندوقتشه دختره من الان 14ماهشه. اماالان تقریبا یبوست داره. ولی نوزادیش نه. اگه هفته آیی يه بارم بوداذیت نميشد. اماالان دوروز يه بار. بعضی اوقات هم هرروز مدفوع میکنه. ولی اذیت ميشه. فکرکنم اثرات شیرخشکه. آخه دخترمن هنوز خیلی کم شیرخشک میخوره
eli86 مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 398 خدااا😐😢 پی پیه بچرم ما بایدبررسی کنیم😂😐 تجربس دیگه.من بچه دومه.سر پسر اولم اصلا نمیدونستم همچی باید بررسی بشه.الان هرکی یه چیزی میگه ادم استرس میگیره خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼
mar18 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 1826 تجربس دیگه.من بچه دومه.سر پسر اولم اصلا نمیدونستم همچی باید بررسی بشه.الان هرکی یه چیزی میگه ادم است ... اره میدونم من شوخی میکنم عزیزم کلا بچه داری استرس داره😑 زن عموی من بچش تازه بدنیا اومده بود فک کنم روزی سه چاربارمدفوع میکرد اما بیشتر عوضش میکرد تااذیت نشه بااینکہ داستانـ منوبَدنوشتی ولی توهنوزم خدای خوب منی💔