2777
2789

ولی ای کاش پیاده میشدم ای کاششششش

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

بچه ها من یه کاری واسم پیش اومد امیدوارم مشکل هممون حل بشه....اگه دوس داشتین اینجا تاپیک دائمی باشه باهم صحبت کنیم...اگه ام دوس داشته باشین یه چله برداریم واسه حل مشکلاتمون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا...همینجوره...😔خدا ازش نکذره من هیچوقت حلالش نمیکنم بهش هم گفتم هیچوقت حلالت نمیکنم چون بهتری ...

منم میگم نه خودشو نه مامانشو نه خاهرشوو

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

داعمی نگه دار بیایم چت دلمون حداقل اینجا خوش باشع

منه روز عروسی فهمیدم چه .. .. میخاستم اونروز از ماشین پباده شم بگم پشیمون شدما ولی باز گفتم ابرو میر ...

بخدا منم ی شب بین حنابندون و عروسی دعوامون شد بدددددد...توو مراسمم نرفتم،به بابام گفتم نمیخوامش..نمیخوام عزوسی کنم باهاش....بابام گریه کرد گفت اون همه مهمون توو باغ منتظرتونن هی سراغتون میگیرن اگه نیای ابرومون میره😔

الان تو یه اتاق عین افسرده ها افتادم تو جای غریب عوض اینکه خوش باشم بگم بخندم زهرمارم کرده 

عزیزم بشین با نامزدت صحبت کن  بهش بگو ک رفتاراش اشتباهه منطقی باش صحبت کن البته اگه منطق حالی ...

عزیزم ادم منطقی ای نیستش اصلا...فقط بلده قهرکنه منم دیگه ولش کردم ببینم خودش کی برمیگرده دیگه خنثی شدم میخوام تواین مدت درسموادامه بدم...ممنون عزیزم بابت راهنماییت🌸🌸

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بخدا منم ی شب بین حنابندون و عروسی دعوامون شد بدددددد...توو مراسمم نرفتم،به بابام گفتم نمیخوامش..نمی ...

ای ازدست مامان باباها منم راستش بخاطر مامانم بیشتر نخاستم خرابش کنم میدونستم حالش بد میشه سکته میکنه 😢😢😢الانم میگه بساز نمیدونم طلاق بده خودشم میدونه شوهرم یه دیونس

الان تو یه اتاق عین افسرده ها افتادم تو جای غریب عوض اینکه خوش باشم بگم بخندم زهرمارم کرده 

هوم..منم خونه تنهام..روز جمعه هم منو ول کرده رفته سرکارش...خداکنه داغش بشینه سر جگر مادرش...ک جون ب لبم کرده...

عزیزم ادم منطقی ای نیستش اصلا...فقط بلده قهرکنه منم دیگه ولش کردم ببینم خودش کی برمیگرده دیگه خنثی ش ...

اوف براتو بدتراز مال منه برامن قهر نداره ولی صلحم نداره نمیدونم مخش تاب داره دنبال جنگه بحث دعواس هروز خودشو خالی کنه

هوم..منم خونه تنهام..روز جمعه هم منو ول کرده رفته سرکارش...خداکنه داغش بشینه سر جگر مادرش...ک جون ب ...

عین من ای خدا وای من دلمم نمیاد اینو بگم سپردم به خدا😢😢😢