2777
2789
اره من که افسرده شدم

منم فقط گریه چشام کور شده حس هیچ کاریو ندارم قبلا چقد دختر شادی بودم حیف من😢😢

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر چرا یه دعانویس خوب پیدا نمیکنی  شوهرتو‌رام کنه؟!؟

دعانویس اعتقادندارم البته داشتما ولی چن وقت پیش گرفتم خیری ندیدم دیگه ازاعتقادافتادم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
برعکس شماها من قبلا زیاد ب نامزدم گیر میدادم و از ی مورد کوچیک ی دعوای بزرگ میساختم  اون میخوا ...

خداروشکر❤❤

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
ازه واقعا اندازه ی بچه ۳ساله هم عقل ندارن..اصلا نمیفهمن ی انسانی رو نباید برنجونی..ب راحتی ادمو میرن ...

اره بعد میگن یا نگفتی  یاتو منفی نگری نمیدونم دشمن منی هزارتا چرت وپرت 

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
وای چقد شبیه شوهر منه انگار خصوصیات اونو میگی ده 60 ستایی بد😈😈😈اه حالم بده 

بخدا منم داغونم..نابود شدم دیگه...از درون له شدم...دوره ی نامزدی اینجور نبود..منو میپرستید..همه جا از ما میگقتن..فکر میکنم چشممون زدن

افرین دقیقا...من دیگه پیرشدم..از درون داغونم نابودم اصلا هیچ چیز من براش مهم نیست،نه خنده ن گریه ن ...

نه دعوا براش مهمه نه گریه کردن نه قهروبی محلی هیچی تاثیرنداره

منم فقط گریه چشام کور شده حس هیچ کاریو ندارم قبلا چقد دختر شادی بودم حیف من😢😢

😢😢😢😢😢😢

فدات شم...اره بخدا اعصابم خیلی خیلی ضعیف شده...الانم ازحرفایی که زدم پشیمونم امیدوارم حلالم کنن دست ...

انشالله عزیز دلم هرچی زودتر همون فاطمه بشی شاد و سرزنده.امیدوارم رابطتون هرروز بهتر از قبل بشه.برات دعا میکنم خوشگلم اگر لیاقت داشته باشم

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

انشالله عزیز دلم هرچی زودتر همون فاطمه بشی شاد و سرزنده.امیدوارم رابطتون هرروز بهتر از قبل بشه.برات ...

قربونت برم😢😢💖💖💖💖💖💖💖💖ممنون عزیزم🌹🌹🌹🌹🌹

خداروشکر❤❤

عزیزم بشین با نامزدت صحبت کن 

بهش بگو ک رفتاراش اشتباهه

منطقی باش صحبت کن البته اگه منطق حالیش شد و حرفاتو قبول کرد میشه باش زندگی کرد

اما اگه گوش نداد و جای امیدواری نبود 

بش بگو میخوام جداشم 

اینجور مردا ادمو پیر میکنن 

از الان نامزدی از دستش افسردگی گرفتی وای بحال اینکه باش بری زیر ی سقف

بشین باهاش خیلی جدی صحبت کن

🌺اللهم صلی علی محمد و آله محمد و عجل فرجهم🌺
بخدا منم داغونم..نابود شدم دیگه...از درون له شدم...دوره ی نامزدی اینجور نبود..منو میپرستید..همه جا ا ...

منه روز عروسی فهمیدم چه .. .. میخاستم اونروز از ماشین پباده شم بگم پشیمون شدما ولی باز گفتم ابرو میره نمیدونم تو استرسه بدارین روز بود برام

نه دعوا براش مهمه نه گریه کردن نه قهروبی محلی هیچی تاثیرنداره

دقیقا...همینجوره...😔خدا ازش نکذره من هیچوقت حلالش نمیکنم

بهش هم گفتم هیچوقت حلالت نمیکنم چون بهترین روزای عمرمو خراب کردی...