سلام من فردا میرم واسه غربالگریه اول خیلییی میترسم دعام کنید دوقولوعن نی نیام دعاکنید سالم باشن،یه سوال دیگ غربالگری با دفترچه نیروهای مسلح هزینش چقدره؟
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله به سلامتی. انشالله صحیح و سلامت باشن. توکل کن به خدا.
معمولا هزینه سونوگرافی غربالگری ها با دفترچه نیست و آزاد حساب میشه. مال من که اینطوری بود. برج ۱ من حدود ۲۴۵ دادم. مال شما که دوقلو هست دو برابر میگیرن
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
حتما از سونوگرافی هات فیلم بگیر واقعا برات خاطره میشه و دوست داری هر روز نگاهشون کنی. من غربالگری اولم شست نی نی م توو دهنش بود هربار نگاه میکنم ذوق میکنم.