2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

صاف و اتو شده دورتون باز بزارین  خ هن قشنگ و ساده یا فقط پایینشو بابلیس بکشین با ژل و موس 🦋

اخه من لاغرم 

بذد نمیشه باز باشه شبیه جادوگر اوز نمیشم؟😅

✨🌠good mood comes from inside
اخه من لاغرم   بذد نمیشه باز باشه شبیه جادوگر اوز نمیشم؟😅

من الان برات یه مدل میفرستم ببین

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره

من میخام برم موی اکستنشن بگیرم برا عروسیا بزنم موهامو کلا صاف کنم امسال موی ساده ساده مده

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
من میخام برم موی اکستنشن بگیرم برا عروسیا بزنم موهامو کلا صاف کنم امسال موی ساده ساده مده

گرون میشه که

من پول ندارم فعلا برا این قرتی بازیا

✨🌠good mood comes from inside
گرون میشه که من پول ندارم فعلا برا این قرتی بازیا

فکر نکنم خیلی بشه نمیدونم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

اگه موهای خودت پر و بلند صاف صافشون کن دگ 

2790
2778
2791
2779
2792