2777
2789
عنوان

پسری که...

241 بازدید | 12 پست

تو دوستی بیرون میرین باهم کافی شاپ و رستوران و... تو یه سری مناسبتا کادو میگیره ولی همش نه.

یا اونجور که باید براتون هزینه نمیکنه چیزی نمیگیره.

تو ازدواجم همینجوریه؟

من دوست دارم تو دوستی یه خودی از خود نشون بده!!!ولی زیاد نمیبینم 

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اگ پسر باشم خرج نمیکنم

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

ازش بکش بیرون.....چون این بعد ازدواج از خودت پول میگیره..الانم داره خودشو میکشه ....در ضمن اگر کف حداقل هات بالاست ....مطمئن باش این آدم ادم براورده کردنشونه

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

همش ک ب چیزی خریدن نیست...باچیزای کوچیک هموخوشحال میکنیم...من نمیدونم اوضاع مالی طرف شما چجوره ولی من عشقمو درک میکنم هرچند ک خیلی سخاوت داره...خوشحالم ک ازوقتی من وارد زندگیش شدم کلی مخارجش اومده پایین و داره پس انداز میکنه   

تودازدواج بدتره فک کنم 

منم از این میترسم.به نظرم خسیس نیستاا ولی انگار پیش خودش میگه چرا الکی خرج کنم وقتی زنم نیست .یه مدت هم داشت پس انداز میکرد واسه خونه

عزیزم خانم هایی که فکر میکنن توی ازدواج میتونن طرف رو عوض کنن یا مثلا طرف خودش عوض میشه کاملا در اشتباه هستن این حتی توی حرفای روانشناس ها هم هست و توی اینترنت کلی دراین موضوع صحبت شده 

ممکنه کمی تغییر کنن ولی صد در صد اصلا حالا درمورد هر زمینه ای

بعدم اگه این بنده خدا فقط چند باری نخریده که مهم نیست شاید اونموقع شرایطش رو نداشته اما حب دست به جیب بودن در زندگی مسئله مهمی هست

ازش بکش بیرون.....چون این بعد ازدواج از خودت پول میگیره..الانم داره خودشو میکشه ....در ضمن اگر کف حد ...

کارمند بانکه ادم بی کاری نیست ولی نمیدونم خیلی ته دلم از این بابت ترس دارم.چون خودم همیشه فقط و فقط خرج کردم .پس انداز اینا بلد نیستم. 

عزیزم خانم هایی که فکر میکنن توی ازدواج میتونن طرف رو عوض کنن یا مثلا طرف خودش عوض میشه کاملا در اشت ...

اوهوم .من منظورم این بود وقتی منو به چشم زنش ببینه خب بیشتر دلش به خرج کردنه تا الان.شایدم اشتیاه میکنم.

من مرد دست به خرج دوست دارم.چون بابام هم همونجوری بود

همش ک ب چیزی خریدن نیست...باچیزای کوچیک هموخوشحال میکنیم...من نمیدونم اوضاع مالی طرف شما چجوره ولی م ...

صحیحه🙏

کارمند بانکه ادم بی کاری نیست ولی نمیدونم خیلی ته دلم از این بابت ترس دارم.چون خودم همیشه فقط و فقط ...

اختلاف سنیتون چندساله؟

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
منم از این میترسم.به نظرم خسیس نیستاا ولی انگار پیش خودش میگه چرا الکی خرج کنم وقتی زنم نیست .یه مدت ...

پس شایدم آدم حسابگری باشه ودبهدفکر آینده باشه که خوبه ولی خب یه کادوی ساده که میتونه بگیره 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز