2777
2789
ولی اشتباه منو نکن نزار بچه دار بشی.آدمای خیانتکار بهشون اعتمادی نیس.الان من فقط و فقط غصه دخترمو می ...

چند روز پیش عروسی بودیم باورت میشه همش میترسیدم یوقت بخواد کاری کنه اخه زندگی با ترس هم میشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شاید حق با شماست ولی این نظر شخصیه منه هیچ چیزی مهمتر از خود ادم وجود نداره دلیلی نداره بعد خیانت هم ...

اینم حرفیه.کاملا درسته

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
دقیقا عین من😕

انقدر هستن عین‌ماااا برای همین الان دیگه ن‌گوشیشو چک‌میکنم ن برام‌مهمه با کسی هست یانه قشنگ همزمان‌متاهل و مجردم چون رابطه هم‌ندارم باهاش چندشم‌میشه ب این حد رسیدم هرکار میخواد بکنه بلاخره یروز راحت میشم دنیا یجور‌نمیمونه

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

نمیدونم خودمم گیجم  برم یا بمونم  زندگی.بعداز طلاق خیلی سخت میشه

من نمیگم جدا شو ولی ب خودت رحم کن مگه چقد دزگه جونی چقد دیگه فرصت داری ک ب پایه اشتباهات ادمی بزاری ک ذره ای برات ارزش قائل نیست ..دوست من 6 ماه پیش از پسر دایش جدا شد الان را یه پسر خیلی بهتر عقد کرده شاید تقدیرت پیش یه نفر دیگس

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..
چند روز پیش عروسی بودیم باورت میشه همش میترسیدم یوقت بخواد کاری کنه اخه زندگی با ترس هم میشه

منم الان حیلی بهش گیرمیدم.خیلی اونوقت بمن میگه شکاک😨 اونوقت منم میگم اگ توم جا من بودی همینکارو میکردی یا خیلی بی سابقه ای که انگ شکاک بودن بهم میزنی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

اولین بار ٨ سال پیش متوجه خیانت همسرم شدم ادامه تحصیل دادم و رفتم سرکار

چون می دونستم بهش اعتمادی نیست

با اینکه همسرم پزسکه و پولداره اما به بدبختی کار کردم و درس خوندم

الان هم کار دارم هم ماشین دارم هم پول دارم 

راحت تر می تونم تصمیم بگیرم برای جدایی

تو هم عحله نکن بذار از لحاظ مالی و احساسی قوی بشی

واقعا خیلی سخته 

ببخشی ولی وقتی نتونی فراموش کنی ب چ درد میخوره اخه این زندگی ب حساب نمیاد

من اگه خانوادم پشتم بودم بهمین راحتی ول میکردم ولی هیچکس پشتم نیست

انقدر هستن عین‌ماااا برای همین الان دیگه ن‌گوشیشو چک‌میکنم ن برام‌مهمه با کسی هست یانه قشنگ همزمان‌م ...

والا.فقط همخونه ایم.من از خدامه کاری کنه که حداقل قانون بعد جدایی دخترمو بده به خودم

واقعا خیلی سخته  ببخشی ولی وقتی نتونی فراموش کنی ب چ درد میخوره اخه این زندگی ب حساب نمیاد من ...

از چه لحاظ مالی پشتت نیستن؟؟

اولین بار ٨ سال پیش متوجه خیانت همسرم شدم ادامه تحصیل دادم و رفتم سرکار چون می دونستم بهش اعتمادی ن ...

اخه من ترس از چند سال اینده دارم

اخه ادم زود قسم فراموش میکنه هیچ اعتباری روی اینده نیست من فقط ترس اینده دارم وگرنه الان باهام درسته

اولین بار ٨ سال پیش متوجه خیانت همسرم شدم ادامه تحصیل دادم و رفتم سرکار چون می دونستم بهش اعتمادی ن ...

منم دقیقا گذاشتم که حداقل دخترم کمی بزرگتر شه برم کلاس خیاطی..