2777
2789
من با دوتا بچه اگه شوهرم خدایز نکرده بهم خیانت کنه خیلی راحت میرم اصلنم ب حمایت نیاز ندارم خانوادمم ...

خدا نکنه برات اتفاق بیوفته ولی گفتنش آره آسونه.ولی واقعا اگ درگیرش بشی....

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ن عزیزم مگه میشه یادم بره هر زنی ک‌گفت خیانت بخشیدم یا فراموش کردم دزوغ گفته من روزو شبم فکر اتفاقات ...

آره کاملا باهات موافقم چیزی نیس که بشه فراموش کرد یا بخشید شاید بتونیم کنار بیایم اما بخشش هیچووووقتتت

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

منم😢😢😢

اتفاقا من اگ بخوام جداشم خانوادم پشتمن حتی صدبار گفتن جدا شو امامن همش فرصت دادم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
نظر خودت چیه می خوای جدا بشی؟

میگم ک حکم طلاقمو گرفتم براحتی اب خوردن دوروز‌مونده ب طلاق بابام افتاد ب پام ترسیدم بلایی سرش بیاد برادرم قهر کرد خواهرم طردم‌کرد ک طلاق تو خانواده ما بده اگر طلاق گرفتی دیگه پیش ما حق نداری بیای خانواده ای نداری منم جاییو ندارم پولی ندارم برگشتم و الان چندماهه زجر میکشم

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

منم قبل از خیانت همینو میگفتم بخدا ک میرم و فلان وقتی سرم اومد نتونستم برم

توکه بچه نداری نمیتونم درکت کنم چرا موندی یعتی حرف مردم از زندگی خودتم مهم تره؟

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..
آخر همه میگنبه خودت برس به شوهرت محبت کن  خودت کوچک و تحقیر کن تا نره سراغ ج...ها😒

ن والا مرد اگ ذاتش کثیف باشه شوهرش زیبای خفته باشه بازم بهش  خیانت میکنه.دیدم ک میگم

خدا نکنه برات اتفاق بیوفته ولی گفتنش آره آسونه.ولی واقعا اگ درگیرش بشی....

شاید حق با شماست ولی این نظر شخصیه منه هیچ چیزی مهمتر از خود ادم وجود نداره دلیلی نداره بعد خیانت همش با نفرت زندگی کنی وقتی راهایه دیگه ایم هست

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..
اخی عزیزم خیلی سخته خب مهریه بگیر جدا زندگی کن 

وقتی پولی نداره چی بگیرم ازش فقط ی ماشین داره همین انقدر هم جامعه خزایه وضع اقتصادی افتضاحه همه گفتن مردا همه خیانت میکنن بمون بری سرکار هیچی پول درنمیاری چی‌بگم خودتون زن هستید میدونید دیگه این شد زندگی‌ما از مردها متنفرم حداقل خانوادم شاد باشن من طلاق نگرفتم و‌پسرم پیش باباش و‌مامانش باشه همزمان من مهم‌نیستم

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

خوش بحالت کاش خانواده منم راضی میشدن

ولی اشتباه منو نکن نزار بچه دار بشی.آدمای خیانتکار بهشون اعتمادی نیس.الان من فقط و فقط غصه دخترمو میخورم نمیدونم آیندش چی میشه.

وقتی پولی نداره چی بگیرم ازش فقط ی ماشین داره همین انقدر هم جامعه خزایه وضع اقتصادی افتضاحه همه گفتن ...

دقیقا عین من😕