2777
2789
چی‌بگمم شرمم‌میاد بازگویی‌کنم اینجا ی تاپیک‌زدم‌میتونید‌رو اسمم‌بزنید و‌خیانت اخرشو‌بخونید‌ هرچند خو ...

ببخش عزیزم اگه خاطرت رو مکدر کردم🙏😢

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخش عزیزم اگه خاطرت رو مکدر کردم🙏😢

ن عزیزم مگه میشه یادم بره هر زنی ک‌گفت خیانت بخشیدم یا فراموش کردم دزوغ گفته من روزو شبم فکر اتفاقاتیه ک‌سرم اومده حیف پدرم نذاشت رها بشم

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

بچه هم داری؟

آره یدونه قضیه مزاحمت دقزقا چندروز بعد زایمان من اتفاق افتاد دیگه تا سه ماه نرفتم خونم نذاشتم دخترمو ببینه خواستم جدا شم دیگ با پادر میونی برا آخرین بار بهش فرصت دادم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

من با دوتا بچه اگه شوهرم خدایز نکرده بهم خیانت کنه خیلی راحت میرم اصلنم ب حمایت نیاز ندارم خانوادمم خواستن منو خواستن نخواستن میرم پی زندگیم ولی با مرد خیانت کار یه لحضه زندگی نمیکنم  تو رو نمیدونم اسی

ما بد،تو از خوبیات بگو شرمنده شیم..
شوهر منو پلیس با خانم گرفت تو‌خیابون من حکم قانونی طلاق پیدا کردم😞

😨جدی

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
متاسفانه جامعه ما ب زنی ک خیانت دیده هیچ بهایی نمیده و‌میگه بایدببخشی‌و‌ادامه بدی حتی برای طلاق خیلی ...

حکم قانونیتون چی بود؟مدرکی داشتین؟

همه درحال تربیت دیگرانیم؛دشمن درحال تربیت فرزندان ما

منم😢😢😢

من فک‌میکردم من‌تنهام بعد اینجا شاهد بودم خیلی زنها مثل ما ب ناچار بخاطر تفکزات قدیمی خانواده ها مجبور ب تحمل هستن فک‌میکنم مارو زنده دفن کردن

من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام

من با دوتا بچه اگه شوهرم خدایز نکرده بهم خیانت کنه خیلی راحت میرم اصلنم ب حمایت نیاز ندارم خانوادمم ...

منم قبل از خیانت همینو میگفتم بخدا ک میرم و فلان وقتی سرم اومد نتونستم برم