2777
2789

استرس نداشته باش ریلکس باش 

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استرس نداشته باش جونم❤😻😍ایشالله که خوش زایمان باشی و زایمانت راحت باشه بسلامتی نینی میادا به این ف ...

مرسي گلم چون تجربه ندارم واسه همينه،مامامم گفت اگه خواستي آمپول بي حسي بگيرواسه زايمان ولي چون به نخاع ميزنن ميترسم استفاده كنم 

مرسي گلم چون تجربه ندارم واسه همينه،مامامم گفت اگه خواستي آمپول بي حسي بگيرواسه زايمان ولي چون به نخ ...

نترس دختر خاله من گرفت خیلی راحت بود درداشو نفهمید سختی نکشید ولی من نگرفتم یعنی جهنمو با چشام دیدم عذاب قبر کشیدم خیلی وحشتناک بود برا من بد زایمان بودم

عشق یعنی دخترمو باباش ❤😻:)

اره بابا بگیر واسه چی باید خودتو عذاب بدی

البته من تجربه طبیعی ندارم  سزارین شدم و هیچی نفهمیدم

ولی به هرحال شاید بی حسی بگیری تاثیر بزاره رو دردات

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
استارتر از مامانت بپرس زایماناش چطور بوده چون اکثرا ارثیه اگه سخت بوده سزارین انتخاب کن خودتو عذاب ...

مامان من زایماناش میگ فوق العاده راحت بود ولی من وحشتناک بود خیلی سخت هرچقد بگم سخت بازم کم گفتم  دیگ پرستارا وماما ها میگفتن اولین کسی هسی که زایمانت انقد سخته تا حالا اینجوریشو ندیده بودیم جون من بدون امپول فشار دردای خودم بودو دو سانت بودم رفتم بیمارستان ۱۲ ساعت طول کشید تا بزام بعد زایمان هم بردنم واس اپیزیاتومی

مامان من زایماناش میگ فوق العاده راحت بود ولی من وحشتناک بود خیلی سخت هرچقد بگم سخت بازم کم گفتم &nb ...

ای بابا چه سخت البته میگن بچه اول انقد سخته بعدیا بهتر میشه ان شاالله

من مامانم فوق العاده سخت زا بوده من و خواهرمم از ترس درد طبیعی هردو سزارین شدیم خداروشکر اصلا ادیتی نداشت

ببین میتونی دکتری پیدا کنی ک سز قبول کنه

ای بابا چه سخت البته میگن بچه اول انقد سخته بعدیا بهتر میشه ان شاالله من مامانم فوق العاده سخت زا ب ...

اره اینجا تو بیمارستان خصوصیا همه دکترا سز قبول میکنن ولی من نذاشتن برم سز طبیعی اوردم خیلی هم عذاب کشیدم و اینکه دکتر گفت دیگ از این به بعد حق طبیعی نداری

اره اینجا تو بیمارستان خصوصیا همه دکترا سز قبول میکنن ولی من نذاشتن برم سز طبیعی اوردم خیلی هم عذاب ...

خب پس منتظر چی هستی برو برات تاریخ سزارین بزارن دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز