سلام خانما . من هفته ۲۴ هستم و دوقلو باردارم . آبان دو روزه وقتی نی نی ها تموم میخورن یه نبض تکی تو دهانه واژنم احساس میکنم. هیچ دل درد و کمردردی ندارم. یکم نگرانم . میگم نکنه دهانه رحم باز شده؟ اگر تجربه دارید راهنماییم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤
اینم بگم ضربه های نی نی ها بالای نافمه ولی این نبضو تو واژنم حس میکنم
جنسیتشون چیه؟
،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤
منم خنده ام میگیره میگم اخه این همه جا برو یه جا دیگه بچه