2777
2789

منم اينطوريم

از هشت هفته اين وضعيتو ميبينم 

اما شوهرم ميگه روده هاته😂 ولي آخه اون قسمت كه روده نداره😁😅

منم نميدونم واقعا چيه

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نبض جنين نيست عزيزم جريان خون تو بارداري شديد ميشه مثل نبض ميزنه هفتت بره بالاتر تو واژنتم نبض حس م ...

شما هفته چندی ببین من با هر اتفاق کوچیکی احساس میکنم نکنه بلایی سر جنین اومده چطور باید مطمعن شم خوبه همه چی؟

شما هفته چندی ببین من با هر اتفاق کوچیکی احساس میکنم نکنه بلایی سر جنین اومده چطور باید مطمعن شم خوب ...

من دلم میخواد زود زود برم سونو ببینم چطوریه؟؟ ان تی رفتی؟ من تازه ۱۰هفتمه

منم اينطوريم از هشت هفته اين وضعيتو ميبينم  اما شوهرم ميگه روده هاته😂 ولي آخه اون قسمت كه رو ...

چه میدونم والا استرس باعث شده توهم میزنیم من که داغونم حالت تهوع و سرگیجه ، بی حالی، غذا نخوردن

شما هفته چندی ببین من با هر اتفاق کوچیکی احساس میکنم نکنه بلایی سر جنین اومده چطور باید مطمعن شم خوب ...

من هفته ١٩ هستم 

منم اين حسارو هنوزم دارم طبيعي عزيزم نگراني جزيي از بارداريه قران بخون خودتو اروم كن همه چيزو بسپار به خدا ايشالله صحيح و سالم بغلش ميگيري😘

هيچ راهي جز سونو نيست كه مطمئن بشي ولي به نظرم زيادي سونو نرو اگه خدايي نكرده مشكلي وجود داشته باشه يه جوري خودشو نشون ميده

خدا جونم ممنونم بابت هديه قشنگت ،مواظب كنجد كوچولوم باش🙏🏻❤️
من دلم میخواد زود زود برم سونو ببینم چطوریه؟؟ ان تی رفتی؟ من تازه ۱۰هفتمه

بذار هفته هات ک میره بالاتر بیشتر دلت میخاد بری سونو ببینی چجوری شده

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
من هفته ١٩ هستم  منم اين حسارو هنوزم دارم طبيعي عزيزم نگراني جزيي از بارداريه قران بخون خودتو ...

شما انومالی رفتی؟جنسیتو تو ان تی درس گفتن بهتون؟

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹