2777
2789
عنوان

کلک !

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 41 پست
اووووو چقد حرف زدین. یه دختر و پسر قبل ازدواج چجوری عقلش به این همه چیز قد داده. معمولا اینا رو رفتی ...

😐😐😐 اتفاقا من کسایی که ازدواج رو مثل یه امر فیزیولوژیک میدونن که باید اتفاق بیفته و با تفکرات حاصل از هورمون به نتیجه گیری میرسن چیزی جز بلاهت توشون نمیبینم!

اینکه ما قبل از ازدواج حداقل ده تا کتاب و سخنرانی خوندیم و گوش دادیم نشون دهنده چیز خاصی نیست و عادیه ولی اینکه این فعل انجام نشه و با شانس و اقبال ازدواج صورت بگیره به شدت خنده داره

توی قاموس خانوادگی ما کسی که قبل از ازدواج به بلوغ فکری و قدرت تحلیل نرسیده باشه اصلا به ازدواج فکر نمیکنه چه برسه به اینکه انجامش هم بده و به همین دلیل واضح نرخ موفقیت ازدواج هامون چه دختر چه پسر بالاست

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
😐😐😐 اتفاقا من کسایی که ازدواج رو مثل یه امر فیزیولوژیک میدونن که باید اتفاق بیفته و با تفکرات حاص ...

ادعاها .... خیلی خودبزرگ بینی و خود عاقل پنداری  داری که فک میکنی بقیه از پشت کوه اومدن و فقط تابع دستورات هورمون هاشونن. حرفای خودت با هم تناقض داره. این که شما ده تا کتاب خوندی و سخنرانی گوش کردی  خوندش نشانه ی اینه که به ازدواج فکر میکردی و واسش خودتو آماده میکردی. نگو فک نمیکنیم به ازدواج. ضمنا از نظر من ازدواج یک امر فیزیولوژی نیست که حتما باید اتفاق بیفته. اتفاق نیفته هم چیز خاصی پیش نمیاد. 

من سرم را میدهم که تو حرفت را بزنی که من مخالف آنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادعاها .... خیلی خودبزرگ بینی و خود عاقل پنداری  داری که فک میکنی بقیه از پشت کوه اومدن و فقط ت ...

اصلا گرفتی چی گفتم؟ کاملا بعید میدونم😐 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اصلا گرفتی چی گفتم؟ کاملا بعید میدونم😐 

بازم خودبزرگ بینی و ادعا. شما گرفتین من چی میگم؟ منم بعید میدونم. شما کسی هستین که افراد غیر از خودتون رو متهم کردین بر اساس دستورات هورمونی ازدواج میکنن. در حالی که خودتون هم نهایتا تسلیم دستورات هورمونی خودتون شدین. ضمنا خیلی دوس دارم بدونم ده تا از کتابایی که خوندین و سخنرانیهایی که گوش کردین رو معرفی کنین و یه خلاصه کوچولو از هر کدوم بگین. به شرطی که سریع بزارین و از اینترنت هم سرج نکرده باشین

بازم خودبزرگ بینی و ادعا. شما گرفتین من چی میگم؟ منم بعید میدونم. شما کسی هستین که افراد غیر از خودت ...

ارجاعت میدم به تاپیکی که قبلا با همین مضمون زدم از بس که توی خصوصی درخواست میکردن😐 ولی واقعا واسه خودت یه فکری بکن یا واقعا نمیگیری چی میگم یا خودتو زدی به اون راه 

توی پستت گفتی فقط کسایی که وارد زندگی مشترک میشن این چیزا رو میدونن و یه دختر پسر نمیدنن

منم گفتم کسایی که بدون پشتوانه فکری و مطالعه طرف مقابلشون رو انتخاب میکنن تحت تاثیر هورمون ها ازدواج کردن

اینو گفتم که بدونی همه اینجوری یلخی و الله بختکی وارد زندگی مشترک نمیشن و اگر دو تا آدم که بلدن چه جوری زندگی نرمالی رو شروع کنن دیدی فکر نکنی اونا آنرمالن و این مدل ازدواج رو ندید رد کنی و فکر کنی وجود نداره

ارجاعت میدم به تاپیکی که قبلا با همین مضمون زدم از بس که توی خصوصی درخواست میکردن😐 ولی واقعا واسه خ ...

من این مدل ازدواج رو نه تنها رد نمیکنم بلکه خیلی هم تایید میکنم. من با این حرفتون مبنی از روی دستور هورمونی ازدواج کردن مخالفم. بالاخره هر کی هم مطالعه هم نکرده باشه یه بزرگتری پدری مادری داره که از روی تجربه یا مطالعه خودشون راهنماییش کنن. حوصله هم ندارم برم تو تاپیکت. خاستم ببینم میتونی سریع اسم چن تا کتابو بیاری یا نه فقط ادعا بود

من این مدل ازدواج رو نه تنها رد نمیکنم بلکه خیلی هم تایید میکنم. من با این حرفتون مبنی از روی دستور ...

پستت جز این هیییییچ معنی و مفهوم دیگه ای نداشت کاملا این اتفاق رو یک امر غیر ممکن دیدی و علنا با تعجب بروز دادی

یه بار دیگه بخون پستت رو و خودت کلاه خودتو قاضی کن

اگر پدر و مادر و مشاور خوبی هم باشن کسی که میره توی اتاق و صحبت میکنه دختر پسرن نه پدر و مادر 

پس اگر راهنمایی ای هم باشه دختر و پسر رو به این مرحله میرسونن که تشخیص درست بدن و بتونن تحلیل کنن نه اینکه خودشون تصمیم بگیرن و دختر پسر توی این امر ناتوان باشن و ازدواج درستی هم صورت بگیره

روز خوش

پستت جز این هیییییچ معنی و مفهوم دیگه ای نداشت کاملا این اتفاق رو یک امر غیر ممکن دیدی و ع ...

این که فک میکنی بقیه با دستورات هورمونی ازدواج میکنن برام عجیب بود

این که فک میکنی بقیه با دستورات هورمونی ازدواج میکنن برام عجیب بود

"اووووو چقد حرف زدین. یه دختر و پسر قبل ازدواج چجوری عقلش به این همه چیز قد داده. معمولا اینا رو رفتی تو زندگی مشترک یاد میگیری که مهمه"

این پست از نظر من یعنی از نظر شما هیچ کس عقلشون قبل از ازدواج به این نوع فکر کردن قد نمیده 

ولی الان حرفتون کاملا یه چیز دیگه ست و نشون میده همه رو احمق نمیدونید و این ازدواج کردن ها رو هم میدونید که هستن و اتفاقا ازدواج موفقی هم از آب در میان 

پس میشه گفت سوتفاهم شده

"اووووو چقد حرف زدین. یه دختر و پسر قبل ازدواج چجوری عقلش به این همه چیز قد داده. معمولا اینا رو رفت ...

خوب اگه اینو میگین هنوزم میگم این همه سوال عجیبه. و کسی که سوال میکنه و کسی که جواب میده ممکنه بدونن اینا مهمه ولی تا نری تو زندگی مشترک اهمیت اینا روشن نمیشه. ولی بیشتر تعجب من از جواب شما به کامنت من بود که با نگاه عاقل اندر سفیه خودتون رو کتابخون و اهل مطالعه و بقیه رو پیرو دستورات هورمونی قلمداد کرده بودین‌. در صورتی که الان حتا نتونستین اسمی از کتابا بیارین. 

خوب اگه اینو میگین هنوزم میگم این همه سوال عجیبه. و کسی که سوال میکنه و کسی که جواب میده ممکنه بدونن ...

وا عجب گیری افتادیما انگار واقعا نمیخوای بفهمی کُندر بخور یه کم

تاپیکم واسه یه سال پیشه توش اسم کتابا رو هم نوشتم گفتم بری اونجا بخونی که بفهمی این حرفِ الان نیست که حالا اسم هم بیارم تو از توش یه حاشیه در بیاری که رفتی سرچ کردی که از همون درخواستت که همین الان بگو سرچ نکن معلوم بود میخوای اینو بگی

لیست کنم کتابا رو برات؟

مثلا سرچ کردن برام کاری داشت اگر حرفام واقعی نبود؟ 

میخوای منو بندازی توی این وادی که رفتی سرچ کردی و فلان؟ جوابت رو با تاپیکم دادم 

که انگار گیراییت بسیار ضعیف تر از چیزیه که فکرشو میکردم

دیگه جوابت رو نمیدم برو پی کارت چون یا تصمیم خودته یا ناتوانیت که در هر دو صورت نتیجه یکیه "اصلا نمیگیری چی میگم"

و نرود میخ آهنین در سنگ

وا عجب گیری افتادیما انگار واقعا نمیخوای بفهمی کُندر بخور یه کم تاپیکم واسه یه سال پیشه توش اسم کتا ...

یه چیزی ادعا کردی که موندی او اثباتش. منم دیگه حرفی باهاتون ندارم. روز خوش