2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ندیدم     گناه دارم. بازم میذاری اسی؟

گف میذاره

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

@glad_۲۲  

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
روز عروسی اینقدر بارون اومد پایین تورم سیاه و خیسسسس شده بود تو فیلمم مشخصه

من درکت میکنم 

جشن منم سیل باریده بود تو عمرم بارون اونجوری ندیده بودم ب حدی سرد بود میلرزیدم پایین لباسم همه خیس شده بود 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
دوستان شما هم لطفا رعایت کنید  خیلی زشته ک ایراد میگیرید  هیچی بدتر از ایراد گرفتن از یک ...

گفت احساس میکنم قشنگ نشده بچه ها هم ایرادشو گفتن

بالاخره کسی ک عکس میذاره و نظر میخواد اینارو هم میدونه گلم😊

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
روز عروسی اینقدر بارون اومد پایین تورم سیاه و خیسسسس شده بود تو فیلمم مشخصه

سیاه چرا؟عیبی نداره عروسی دوستمم بارون شدید بود حدود یه رب تو ماشین بودن تا یکم کم شد ولی همچنان شدید بود با چتر اومدن تو تالار عکساشم تو بارون گرف خیلی رویایی شدن

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....