2777
2789
لطفا اگر دلتون دیگه با همسرتون نیست یا با کس دیگه ای هست بیشتر از این با احساسات طرفتون بازی نکنید&n ...

طرفم با احساسات من بازی میکنه چی از طرفم انقد بی مهری و بی احترامی جلو کس و ناکس میبینم چی

واسه خانوادم ارزش قائل نیست چی

چیزی واسه گفتن ندارم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرفم با احساسات من بازی میکنه چی از طرفم انقد بی مهری و بی احترامی جلو کس و ناکس میبینم چی واسه خان ...

خب عزیزم باهاش کات کن برای خودت ارزش قائل شو ولی خیانت نکن هرگز 

همه راه هارو برو همه تلاشتو بکن و در نهایت تصمیمتو بگیر نه خودت و نه اون رو تو بلاتکلیفی نذار 

خب عزیزم باهاش کات کن برای خودت ارزش قائل شو ولی خیانت نکن هرگز  همه راه هارو برو همه تلاشتو ب ...

همه را هارو رفتم چیکار باید کنم

از جدایی میترسم از حرف مردم از خانوادم حتی از اینک نتونم دوریشو تاب بیارم.من دوسش ندارم ولی وابستشم خیلی چیزارو باهاش تجربه کردم مثل زندگی تلخ زناشویی و....

چیزی واسه گفتن ندارم😊
همه را هارو رفتم چیکار باید کنم از جدایی میترسم از حرف مردم از خانوادم حتی از اینک نتونم دوریشو تاب ...

عزیزم چقدر احساساتت شبیه منه منم دارم جدا میشم با این تفاوت که من هنوزم فکر میکنم عاشقشم اما به احتمال زیاد نیستم و فقط وابستگی بهش دارم 

برای من سختترین مورد بعد از جداییم (البته هنوز طلاق نگرفتیم)همین تاب نیاوردن دوریش و بس 

برای همین بهت میگم چون احساساتت خیلی خیلی شبیه منه هرگز اینکارو نکن