2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاراملی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
آرایشگرم

عزیزم به نظرتون روی پایه ۷ دکلره چه رنگی بزارم به صورت آمبره؟ خودم دوس دارم یه رنگ دودی کرم با به تناژ یاسی ملایم باشه

نمیخوام اصلا تناژ زرد یا نارنجی داشته باشه

به نظرتون درمیاد؟؟؟

اینم بگم که من چون موهامو قبلا شماره ۴ گذاشتم بهم گفتن که بیشتر از این روشن نمیشه یعنی نهایتا به پایه ۷ میرسه

اما من تصویر ذهنی از شکل نهایی این رنگی که میگن ندارم

نمیدونم منظورشون چیه و تا چه حد روشن میشه

میشه کمکم کنین که ببینم موهام قراره چه رنگی بشه؟ موهام تا کمرمه دوس ندارم کوتاه کنم

عزیزم من موهام دکلره بود ویه رنگ روشن بعد ک رنگشون رف ی بلوند متوسط شکلاتی وفندقی شماره ۴زدم موهام م ...

باید موهاتون دکاپاژ بشه،باید بری آرایشگاه حتما،هم رنگ موهات تیره اس هم تناژ قرمزی داره،نمیشه کاری کنی خودت 

عزیزم به نظرتون روی پایه ۷ دکلره چه رنگی بزارم به صورت آمبره؟ خودم دوس دارم یه رنگ دودی کرم با به تن ...

اگر مواد دکلره تون خوب باشه تا پایه ۹روشن میشه،ربطی نداره که شماره ۴گذاشتید،اگر میتونستید خودتون مواد دکلرتون رو میبردید آرایشگاه خیلی خوب میشد،حتی اگر از دستمزدشون کم نکنن،اگر تا پایه ۹روشن بشه،که هر رنگی دلخواهتون باشه درمیاد،اما تو پایه ۷،کرم دودی ،عسلی،کاراملی تیره،میشه،که رنساژتون که بره زیرش زردی میزنه بیرون،دوباره باید رنساژ کنی،به نظر من یه آرایشگاه خیلی عالی برید که نتیجه کارتون خوب بشه،موی دکلره هم در اثر رنساژ زیاد میپوسه

اگر مواد دکلره تون خوب باشه تا پایه ۹روشن میشه،ربطی نداره که شماره ۴گذاشتید،اگر میتونستید خودتون موا ...

مواد دکلره چی خوبه؟ چه مارکی

من موهام تا باسنمه و خیلی هم پر پشته چقد احتیاج داره بخرم واسه رنگ معمولی معمولا ۳ تا رنگ گاهی هم سه تا و نصفی مصرف میکنه موهام

مواد دکلره چی خوبه؟ چه مارکی من موهام تا باسنمه و خیلی هم پر پشته چقد احتیاج داره بخرم واسه رنگ معم ...

شما تو خونه دکلره کنی تمام موهاتو از دست میدی،برو یه آرایشگاه خوب،خودم ۷سال سالن دار بودم و رنگ و مش کار حرفه ای،اگه باز موهات تا. روی شونه و کم پشت بود و نازک یه چیزی اما موهات حتی اگه نسوزه هم یه دست نمیشه،راه راه نارنجی بد رنگ میشه،اصلا این کار و تو خونه نکن عزیز من

شما تو خونه دکلره کنی تمام موهاتو از دست میدی،برو یه آرایشگاه خوب،خودم ۷سال سالن دار بودم و رنگ و مش ...

نه نمیخوام تو خونه انجام بدم میخوام بخرم ببرم ارایشگاه