2821
2789
عنوان

نظر شما چیه؟

62 بازدید | 10 پست

یه کسی که همه میگن خیلی شرایط خوبی داره نسبت به سنش و اخلاقشم خوبه و خانواده داره و کیس خوبیه واسه ازدواج و شمام خودتون دوسش داشته باشین ولی نه عشق خیلی زیاد ...

ازدواج میکنین؟

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    

احساس میکنم کسی که بهتر باشه و بیشتر به دلم بشینه رو میتونم پیداکنم,.واسه ازدواج به نظرتون چی مهمه در اولین وهله؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب چرا ازدواج نکنیم؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اگردلت کس دیگزونمیخاد خوبه.خب باهاش دوست نبودی ک عشفت زیادباشه کم کم عاشقش میشی دیگ

چرا دوست بودم

چند سالتونه .... ازدواج کن تو این سایت ببین اونایی که مثلاً 28 30 سالشون شده چه شرایطی دارن 

من خودم 21 ازدواج کردم شوهر دقیقا مثل شما بود فقط باهم دوست نبودیم ولی دوست داداشم بود ازبوگی خونه ما رفت و آمد داشت ازش بدم نمی آمد الان جینگ و جینگیم  

ازدواج کن 

چند سالتونه .... ازدواج کن تو این سایت ببین اونایی که مثلاً 28 30 سالشون شده چه شرایطی دارن  م ...

من دوستم باهاش خیلی پسر خوبیه ولی دلمو اونجور که باید نلرزونده.نمیدونم چیکار کنم.میترسم تو زندگی هم همینجوری باشیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز