2777
2789

بنظرم استفاده نکن لتروزل بهتره .

من ک کلومیفن خوردم هروفعه تا دوماه پری نمیومد

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹
بنظرم استفاده نکن لتروزل بهتره . من ک کلومیفن خوردم هروفعه تا دوماه پری نمیومد

عه همین الان رفتم گرفتم.خب لتروزول یاهمون کلومیفن ک بخام بخورم چ زمانی باید شروع کنم یا فرقی ندارع

من نیازی  ب گرد بودن زمین ندارم ی موقه ی ادمی میشم ک تاحالا ندیدی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عه همین الان رفتم گرفتم.خب لتروزول یاهمون کلومیفن ک بخام بخورم چ زمانی باید شروع کنم یا فرقی ندارع

خیلی مهمه ک از کی شروع بشه . من یادم رفته فک کنم سوم پریودی بود .تا پنج شب فک کنم بازم تحقیق کن

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹
وقتی دکتر تشخیص بده...تنبلی تخمدان داشته باشی یا مدت زیادی اقدام کرده باشی با سن بالا و باردار نشده ...

خودم همینجوری رفتم گرفتم  اخه چن نفری بهم گفتن ک کلومیفن خوردن ۳ ماه اقدام کردم نشدم سنم ۱۹ دکتر سونو و ازمایش نوشت برام ولی ماه اینده موقه ک پری بشم باید انجامشون بدم

خیلی مهمه ک از کی شروع بشه . من یادم رفته فک کنم سوم پریودی بود .تا پنج شب فک کنم بازم تحقیق کن

اره خودمم خوندم تازه گفت از سوم پریودی من فککردم فرقی نداره ک کی بخورم

اره خودمم خوندم تازه گفت از سوم پریودی من فککردم فرقی نداره ک کی بخورم

ن خیلی مهمه . نگا پیاز درمانی هم بکن خیییلی معجزه میکنه 

من این ماه میخوام پیاز درمانی کنم .

و این ک تا یادم نرفته بگم قرص  دوفاستون یا پروژسترون هم میخریدی ک از شب ۱۴ سیکل میخوردی ک اگ حامله شدی ک بچه رو نگه داره اگ نشدی هم پریود بشی و الکی عقب نندازی

ن خیلی مهمه . نگا پیاز درمانی هم بکن خیییلی معجزه میکنه  من این ماه میخوام پیاز درمانی کنم . ...

چطور پیازدرمانی کنم؟؟انشالله ک باردارمیشی عزیزم

خودم همینجوری رفتم گرفتم  اخه چن نفری بهم گفتن ک کلومیفن خوردن ۳ ماه اقدام کردم نشدم سنم ۱۹ دکت ...

به نظرم نخور حالا زوده سنی هم نداری که عجله کنی سونو و آزمایشاتتو بده چون اون قرص عوارض زیاد داره...کیست و چندقلوزایی مخصوصا...به منم داده دکتر ولی نمی‌خوام استفاده کنم صبر میکنم انشالله که طبیعی باردار بشم...