2777
2789

کلاهبرداریه پول منو خوردن توروخدا اعتماد نکنید از مردم نیازمند کار واسه پر کردن جیب خودشون استفاده میکنن هرکی هم میاد تعریف میکنه بابت تبلیغ الکی ای که میکنه بهش یه خرده پولی میدن همین

برای سلامتی مسافر توراهیم یه صلوات بفرستین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من 50 تومن پول گرفتن که بابتش کار ارسال کنن انجام بدم بفرستم براشون بعد که فرستادن دراضای 50 تومن یک عدد استکان کوچیک با 200 گرم پارافین فرستاده بودن و ده بیست تا دونه سنگ رنگی از اینایی که توی اکواریوم ها میریزن .بعد من درست کردم شمع رو عکسشو فرستادم گفتن نه خوب در نیومده . من دوباره درست کردم هرچی عکس فرستادم با این که خوب دراومده بو گفتن نه خوب نیست از اخر گفتم وسایلتونو پس میفرستم اونم گفت هر وقت فرستادی به دستمون رسید پولتو کامل پس میدیم منم فرستادم اما پولمو پس ندادن گفتن تو استفاده کردی با این که من همه رو مرتب کرده بودم براشون فرستاده بودم ولی تهدیدم کردن ازت شکایت میکنیم ادرست رو هم که داریم .با هر منطقس حساب کردم من فوقش واسه درست کردن یک لیوان شمع پارافین استفاده کرده بودم پول اون یک لیوان رو هم هرجور حساب کنی اماده اش توی بازار پنج هزار تومنه بازم باید 45 هزار تومن بهم پس میدادن ولی ندادن 

توی نی نی سایت سرچ بزنین نوشتم کارافرین 1400 کلاه برداریه اعتماد نکنین عکس پی ام ها شونو هم گذاشتم تا همه ببسنن اگه از من کلاه برداری کردن از شما ها نکنن من هم پولم رفت انگار هم اون پارافینا رو پس گرفتن ازم خدا واقعا لعنتشون کنه من شوهرم توی بیمارستان مشهد بستریه دنبال یه کاری بودم بهم کمک بشه نمیدونستم این قدر ادم حرومزاده زیاد شده من خودم سیدم ازش راضی نیستم اون پول گلوله بشه تبدیل به سرطان بشه واسه خودشو هفت جدو ابادش تا هفت نسلش .تااون خانوم دزده که برا خودش یه باند تشکیل داده پول مردمو بالا میکشه سید هم هست .دسگه به هیچ کی نمیشه اعتماد کرد همه از بیرون امامزاده ان ولی از درون حرومزاده