2777
2789

من ایرانسل دارم عالیییه. ۳ سال پیش ۲۰۰ خریدم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شارژ کردنش چطوره؟

از ایرانسل من دیگه. 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ما مودم جیبی ایرانسل داریم خیلی زود شار ژش تموم میشه، آنتن دهیش هم خوب نیست، سیمکارت میخوره و باید برای اون سیمکارت بسته نت بخری

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ما مودم جیبی ایرانسل داریم خیلی زود شار ژش تموم میشه، آنتن دهیش هم خوب نیست، سیمکارت میخوره و باید ب ...

اگه اینطوره خو آدم برا سیمکارت گوشیش میخره دیگه

تفاوتش چیه؟

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.
اگه اینطوره خو آدم برا سیمکارت گوشیش میخره دیگه تفاوتش چیه؟

آره دیگه تفاوت خاصی نداره! راستی من الان دیدم اشتباه نوشتم، ما مودم جیبی همراه اول داریم، ولی مودمهای وایمکس بدون سیمکارت خیلی بهترن

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
آره دیگه تفاوت خاصی نداره! راستی من الان دیدم اشتباه نوشتم، ما مودم جیبی همراه اول داریم، ولی مودمها ...

سلام.من متوجه نشدم ...وایمکس متظورت ایرانسله ؟؟؟مستقیم به برق وصل میشه ؟انت دهیش خوبه ؟

اگه اینطوره خو آدم برا سیمکارت گوشیش میخره دیگه تفاوتش چیه؟

وقتی به وای فای وصل بشی شارژ برقی گوشیت دیرتر تموم میشه...

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   
من ایرانسل دارم عالیییه. ۳ سال پیش ۲۰۰ خریدم

سلام عزیز ، من طبقه اولم ، سرعت نتم پایینه ، یا میخام اپلود کنم دق میده تا ارسال شه . 

مودم بخرم این مشکلم حل میشه ؟ 

یعنی رو انتن دهی نت بیشتر تاثیر داره ؟