2777
2789
عنوان

فامیل کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4911 بازدید | 57 پست

جاری ام اومد خونمون بچش پی پی کرده بود.  گفتم ببر تو.دستشویی بشورش. رفتم تو.اتاق برا بچش پوشک و دستمال اوردم که خشک کنه دوباره پوشک کنه. دیدم رفته تو حموم داره بچرو میشوره. تمام حموم پی پی قهوه ای بود

بعدش بچه رو همینجوری خیس گذاشت زمین رفت پوشک و انداخت تو سطل توی ظرفشویی دستاشو آب خالی کشید. پر تو سینکم ظرف نشسته بود

😫😫😫😫😫😫😫

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور ممکنه اخه ؟نمیپرسن چرا سر نمیزنی؟ یا از مامان بابات گله نمیکنن؟

ما رفت و آمدمون در حد مهمونی دادنه بیشتر تلفنی صحبت میکنیم

ترجیح میدم با هم سن و سالام باشم البته احترام بزرگتر واجبه عید حتما میریم

اوووووووووووق اوووووووووق اوووووووووق اوووووووووووووق ی بار کوچیک بودم ماهم بنایی داشتیم کلا خونمونو کوبیده بودیم از نو داشتیم میساختیم مامانم بهم لقمه پنیر داد میخوردم رو یسری اهن زیادم نشسته بودم و داشتم با اشتها میخوردم ی تیکه پنیر افتاد دو اهنا و من ناخواسته ی دستمو گذاشته بودم رو اون اهنه ی لحظه دیدم ی چیزی دستمو لیس میزنه دستمو براداااااشتم دیدم موووووشه دیگه انقد جیغ کشیدم گلوم پاره شد از اون وقت ببعدم اون ادم سابق نشدم😷

من یه بار رفتم ساندویچیه دم خونمون سانودیچ بگیرم یارو داشت فلافل ها رو سرخ میکرد یه لحطه قیافه اش رو نگاه کردم گفتم اه یه تیکه کاهو چسبیده به دماغش بعد داشتم به خودم میگفتم اینها کاهو خورد میکنن دست به دماغشون میرنن که یهو دقیق تر شدم دیدم دماغ سبز یارو که آویزونه فکر کنید رنگ کاهو بود نه پولم رو گرفتم نه ساندویچ رو فقط اومدم بیرون از اونجا

خیلی خاطره بدی شد برام برا ۱۵ سال پیشه ولی یادم نمیره😂😂😂

متاسفانه منم دیدم، یه خانوم لقمه تفی و له شده دخترش رو کرد تو حلقش! بعد تو ظرف من نگاه کرد گفت اههه عزیزم تو ران مرغتو نمیخوای؟؟ بده بدمش به دخترم بخوره! اه اه نمیگه شاید من مرغم دهنی باشه،  

غصه نخور درست میشه.

مایک همسایه داشتیم به قدری کثیف و چندش بود ک اصلا نزدیکش نمیشدیم

مثلا سوسک روی دیوارو با کف دستش مکشت و. له میکرد دستشم نمیشست

یا یه بار رفتم خونشون نهار بخورم بخدا از تو ظرف غذام چهار تار موی بلللللند پیدا کردم بچه هاشم غش غش میخندیدن میگفتن مو نمک غذاست😐یا یه بار میخواست ترشی درست کنه گوجه ها رو ریخت تو تشت پاچه هاشو زد بالا جلو روم رفت گوجه هارو لگد کرد تو تشت که له بشه پاهاشم نشسته بود😭

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

دختر داییم چهار سالش بود بعد عادت داشت در هر حال پیاز میخورد اصلنم اذیت نمیشد مثل سیب گاز میزد و میخورد

یکروز یک پیاز کامل  خورد بعد مامانش شربت گلو درد اینا بهش داد

بلافاصله اومد پیش من دراز کشید و حین حرف زدن در حالی که رخ به رخ رو یک بالش بودیم بادگلوشو زد تو صورتم ...🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

دیگه تصور کنید 😷😷😷😷😷

نزدیک بود برم کما 😵😵😵😵😵

پیج خوشمزه من @angel__dessert
متاسفانه منم دیدم، یه خانوم لقمه تفی و له شده دخترش رو کرد تو حلقش! بعد تو ظرف من نگاه کرد گفت اههه ...

بعضیا کلا دهنی براشون مهم نیست 

برادرشوهر منم میاد خونمون از لیوان من یا شوهرم آب میخوره میگم این کثیفه یه لیوان برا خودت بردار میگه مگه دهنتون کثیفه دهنتونو نمیشورید شما؟😂😂