2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

504 بازدید | 39 پست

من میخوام فرزند اولم پسر باشه با توجه به چیزی تو نت خودنم بیشتر باید برای پسر دار شدن در  تخمک گذاری اقدام کنم اگه در تخمک گذار اقدام کردم باردار نشدم باید صبر کنم تا تخمک گذاری ماه بعد یا کلا جلوگیری نکنم همون ی بار کافیه؟؟ خیلی با این مسئله درگیرم لطفا کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه... 

~دنیــا اینقـدر سخت نگیر توهم یه روز تموم میشی~

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میگن اگر قبل رابطه مرد کاسنی بخوره بچه پسر میشه اگر دم کردش باشه خیلی بهتره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
من با تقویم چینی برای دختر دار شدم اقدام کردم نی نیم دخمل شد

ولی تقویم چینی به من میگفت بچم دختره پسر شد.البته بیشتر خودم پسر میخواستم.

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹

غیر از روز تخمک گذاری باید رژیم غذایی هم رعایت کنی

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
غیر از روز تخمک گذاری باید رژیم غذایی هم رعایت کنی

اره من شنیدم با آب جوش شیرین هم خودتو بشوری تاثیر داره

من برا عفونت استفاده میکردم اقدام کردم بچم پسره شایدم بی تاثیر بوده نمیدونم

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
اره من شنیدم با آب جوش شیرین هم خودتو بشوری تاثیر داره من برا عفونت استفاده میکردم اقدام کردم بچم پ ...

نه بی تاثیر نیست.جوش شیرین درسته

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
اره من شنیدم با آب جوش شیرین هم خودتو بشوری تاثیر داره من برا عفونت استفاده میکردم اقدام کردم بچم پ ...

قبلش چی دوس داشتی؟ 

~دنیــا اینقـدر سخت نگیر توهم یه روز تموم میشی~