2777
2789
عنوان

تو خونه چی می پوشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1681 بازدید | 131 پست
آخی عزیزم😘😘ورزش کن یا برقص خیلی خوبه. یا اگه نمیتونی و انگیزه نداری تنها ورزش کنی برو باشگاه. رقص ...

فداتم🥰🥰

خیلی کارا کردم،

وزنمم نرماله

ولی شکمم نمیره

حتی حلقه کمرم زیاد زدم

ولی نمیره

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتم🥰🥰 خیلی کارا کردم، وزنمم نرماله ولی شکمم نمیره حتی حلقه کمرم زیاد زدم ولی نمیره

کلا شکم و پهلو همینجوره خیلی سخته بخوای با ورزش و... آبش کنی. انشالا نی نی گیرت اومد بعدش دیدی خیلی بده و نمیتونی باهاش کنار بیای میتونی عمل کنی شکمت صاف صاف میشه💋💋

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
کلا شکم و پهلو همینجوره خیلی سخته بخوای با ورزش و... آبش کنی. انشالا نی نی گیرت اومد بعدش دیدی خیلی ...

اره انشاالله❤️❤️❤️

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
ایول😂😂😂 @narngk    ببین من تنها نیستم😂😂

بیشعور بی حیا😁بیام خفتت کنم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
بیام فلفل بریزم دهنت؟😂😂چرا خو

زشته جنا بهت تجاوز میکنن🤣برو ببین ایمویجیتو درست گفتم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
ترسیدم دیوونه 😐😐

واقعیته بعدا بهت میگم